Ekstra Bladet

’ Han har spyttet på klubben’

Den tidligere PSG- spiller Jerome Rothen er træt af alle rygterne om Neymar

- NIELS NEDERGAARD nn@ eb.dk

Transfersa­gaen om Neymar har endnu engang fyldt det internatio­nale transfervi­ndue, hvor den brasilians­ke stjerne har stjålet den ene overskrift efter den anden.

Nu vil den tidligere PSGspiller Jerome Rothen have, at Neymar forsvinder fra klubben.

Rygterne om Neymars exit i den franske storklub Paris- Saint Germain har været mange.

Senest kom det frem, at brasiliane­rens advokat, Juan de Dios Crespo, var blevet spottet i det spanske, hvor han angiveligt var på vej ind på Barcelonas kontorer.

Stikpille

Nu kommer den tidligere PSG- spiller Jerome Rothen med en stikpille til Neymar i et interview med det franske medie Le Parisien.

– Han har spyttet på alle klubbens farver og dens tilhængere, der alle har været med til at betale hans løn ved at købe billetter til hjemmekamp­ene, så hvorfor vil man have, at han skal blive, når han ikke vil,? spørger den tidligere

Det bedste ville være, hvis han forlader klubben hurtigst muligt og kommer videre

PSG- spiller. Tidligere på sommeren udtalte Neymar, at hans største øjeblik i karrieren var sejren på 6- 1 over hans nuværende klub PSG. De udtalelser falder dog ikke i god jord hos Jerome Rothen, som selv spillede i den franske storklub fra 2004- 2009.

– Det er klamt, når Neymar siger, at hans største minde i karrieren er Barcelonas comeback mod PSG i Champions League, som var den største skuffelse og det største nederlag i PSG’s historie.

– Det bedste ville være, hvis han forlader klubben hurtigst muligt og kommer videre. Det vil være et tab, for ethvert hold vil være bedre med Neymar på holdet, men PSG lider ikke under det manglende talent men i stedet under et manglende bidrag til sammenhold­et. Jeg håber derfor, at hans afgang vil styrke klubben, lyder det fra den tidligere PSG- spiller.

Coutinho til Bayern?

Der er endnu ikke kommet en afklaring på, hvorvidt Neymar forlader PSG i dette transfervi­ndue eller ej. Seneste nyt i sagen er dog, at Barcelona har udlejet Neymars landsmand Philippe Coutinho til Bayern München, hvor kun de sidste detaljer mangler at være på plads.

Spiller ikke i dag

Neymar har spillet i PSG siden sommeren 2017, hvor han blev købt som verdens dyreste spiller for lidt over halvanden milliard.

Han må vente mindst en uge endnu på sin sæsondebut.

Cheftræner Thomas Tuchel fotæller, at brasiliane­ren ikke er med, når Paris Saint- Germain i dag møder Rennes i Ligue 1.

– ’ Ney’ færdiggjor­de ikke træningen med truppen i dag.

– Det er stadig for tidligt for ham, så vi venter en uge, før han kan være med dem igen, siger Thomas Tuchel.

 ?? FOTO: FRANCK FIFE/ RITZAU SCANPIX ?? Neymar har spillet i PSG siden sommeren 2017, hvor han blev købt som verdens dyreste spiller for lidt over halvanden milliard.
FOTO: FRANCK FIFE/ RITZAU SCANPIX Neymar har spillet i PSG siden sommeren 2017, hvor han blev købt som verdens dyreste spiller for lidt over halvanden milliard.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark