Ekstra Bladet

TOTALT NÆRTAGENDE PRIDE

Ditte Okman foreslår, at arrangører­ne får noget profession­el krisestyri­ng. Eller også skulle de bare tage at slappe lidt af?

- DITTE OKMAN

Det skulle være en folkefest. Først og fremmest med LGBT+miljøet allerforre­st og med alle støtterne omkring sig.

Men igen i år pibler historiern­e om Priden, der viser sig ekstremt fintfølend­e og kontroller­ende – og sært uprofessio­nelle i deres kommunikat­ion.

Først blev kunstneren O/ RIOH fjernet fra plakaten og skulle pludselig ikke længere optræde på Rådhusplad­sen. Priden havde set hendes story, hvor hun ytrede kritik af deres valg af Infernal som hovednavn.

Hun forklarede til musikmagas­inet

Gaffa, at hun havde håbet på flere LGBT+- personer, da Priden jo arbejder for deres synliggøre­lse og ikke er en almindelig festival.

Boom. Farvel og tak. Siden er hun i øvrigt blevet meddelt, at Copenhagen Pride ikke har i sinde at betale hende for koncerten – selv om den kontraktue­lt skal.

Den udefrysnin­g oplevede ’X Factor’- Sigmund også sidste år, da han i en story brokkede sig over indvandrer­e i bus 5C på Nørrebro.

læste På online- mediet Out& About jeg, at Anders Bendiksen, som bestyrer Facebook- gruppen

’ Alle bøsser der søger i Danmark’, er blevet aflyst af Priden dagen før hans deltagelse som paneldebat­tør.

Hvorfor? Well, det var noget med, at han ikke havde sat nogle medlemmer af Facebook- gruppen hurtigt nok på plads, der ifølge Priden også ytrede sig forkert.

Og helt vildt blev det, da talsperson for bipolitik Vivi Jelstrup i B. T. kaldte det ’ et problem’, at den tidligere Venstremin­ister og ’ Løvens hule’- investor, Tommy Ahlers samt folketings­medlem Simon Emil Ammitzbøll- Bille ( LA) har givet udtryk for, at de er til begge køn – men ikke har brugt begreberne ’ biseksuel’ eller ‘ panseksuel’.

Altså, hvad fanden bilder Vivi og Pride- folkene sig ind!?

sig over Og senest brokker Priden skaldt ’ pinkwashin­g’. Det er et nyt skældsord for virksomhed­er, som fejrer Priden med synlige regnbuefla­g i deres butikker under selve Priden. Det skal de åbenbart holde op med – eller flage HELE året!!! Siger kommunikat­ionschef Thomas K. Rasmussen til tv2. dk.

Og det kan man jo mene. Måske skulle man bare glædes, hvis støtten er velmenende? I stedet benyttede Rasmussen lejlighede­n til at kræve penge frem for flag.

Bevares. Jeg vil da også hellere have penge på min bankkonto end fesne tillykker på min Facebook- konto …

Må jeg foreslå at få noget profession­el krisestyri­ng. Eller også skulle de bare tage at slappe lidt af ?

 ?? FOTO: STINE TIDSVILDE ?? Deltagerne i Priden nyder festen i fulde drag. Det er arrangører­ne, der hele tiden er utilfredse med noget.
FOTO: STINE TIDSVILDE Deltagerne i Priden nyder festen i fulde drag. Det er arrangører­ne, der hele tiden er utilfredse med noget.
 ??  ?? kårer ugens bedste og værste i den brede offentligh­ed
kårer ugens bedste og værste i den brede offentligh­ed

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark