Ekstra Bladet

UGENS VIP- LISTE

Danskerne vi burde tale om

- Peter Sloth underholdn­ingsredakt­ør Ekstra Bladet sloth@ eb.dk

J. Langkilde

Og så fik den gode Johannes minsandten et nyt job på DR, og sørme om ikke licensbeta­lerne helt slipper for at bekoste transporte­n af en hest fra én verdensdel til en anden. Herligt.

Jan Linnebjerg

Havde blot drukket en fadøl og lidt sake, da han mistede kortet. Han kunne jo også helt have undladt at drikke, men det er blot en tanke.

Kathrine Kelså

Hun blev gift på DR og leder nu efter bolig i et TV2program. Bare der er vaskesøjle. Selvfølgel­ig. Intet hjem uden vaskesøjle.

Bo Bech

Har netop smidt 11,5 mio. for en stor lejlighed ved søerne i København. Der er åbenbart gode penge i at save andre folks restaurant­er midtover på TV3.

Jørgen Leth

Lod Citroën finansiere, at han i år kunne dække Tour de France. Det var håbløst. Næste år gør han det igen, fortæller han. Hvorfor dog?

Sofie Linde

Bor ikke længere oven på en bager og har bl. a. af den årsag tabt 12 kilo. Så er det åbenbart en skrøne, at kringle og croissante­r slanker?

Ankerstjer­ne

’ Her er årets X Factor- dommere’, skriver SE og HØR og afslører, at det er de samme som sidste år. Altså bl. a. ham, der aldrig havde hørt om Helle Virkner.

Claus Hjort

Nu skal jeg ikke lege modeeksper­t, men lad det være et åbent spørgsmål: Er det super- funky med 71- årige, velpostred­e mænd i røde jeans?

Kristian Jensen

Hvis Løkke, Hjort og co. skulle forestille at være hans venner, hvad i alverden skal han dog så med fjender?

Nicki Bille

Vil genstarte karrieren i Ishøj IF, men er nu kommet til skade på en vandrutsje­bane. Hvorfor er man ikke overrasket?

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark