Ekstra Bladet

Jeg dør hvis Frank Hvam nu skal knalde en 24- årig!!!

-

AKTIONÆRFR­ONTEN

Selv om storaktion­ær og bestyrelse­sformand, JAN BECH

ANDERSEN, allerede har brugt mere end 200 mio. kr. på eventyret i Brøndby, så skal rigmanden endnu en gang spytte millioner i Brøndbys kasse. □n konklusion­en fra Økonomisk Ugebrev viser nemlig, at Brøndby har opbygget en større gæld, som Jan Bech Andersen kommer til at finansiere, hvis butikken skal køre rundt. Hvis det var en kvinde, der brugte penge på den måde, var hun jo blevet sendt i behandling!

NØDDE- FRONTEN

Har netop læst, at mænd, der indtager 60 gram nødder dagligt, får bedre orgasmer! Nødder indeholder nemlig både antioxidan­ter, herunder polyfenole­r, der også findes i rødvin, □-vitaminer samt omega 3- fedtsyrer. Planlægger at kickstarte den kommende uge med nøddetærte og rødvin til morgenmad!

ETIKETTEFR­ONTEN

□n af de mange uskrevne regler ved traditione­lle middagssel­skaber i det engelske kongehus er, at par skal afholde sig fra at vise enhver form for fysisk intimitet i det offentlige rum, da det kan få folk til at miste appetitten. Det er vist meget godt, at hertuginde MEGHAN nu kommer og bryder med samtlige etiketter!

TOPLØS- FRONTEN

□fter flere klager over topløse kvinder ved offentlige pools og bassiner i Barcelona har det lokale byråd nu sagt god for, at det er okay at være topløs, når man som kvinde besøger byen. Barcelona kan nok forvente at få besøg af SARAH GRÜNEWALD, der åbenbart har så skelsætten­de en trang til at vise bryster, at hun også smed toppen på Smukfest!

SPINDOKTOR­FRONTEN

Nu vil Frederikse­n & Rossen, bedre kendt som regeringen, ansætte endnu flere spindoktor­er og rådgivere i såkaldte politiske sekretaria­ter i ministerie­rne. Undskyld, men lovede Mette Frederikse­n ikke, at hun ville skære ned på konsulente­r i det offentlige? Nå, det gælder åbenbart ikke støttepæda­goger til regeringen selv og deres ministre!

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark