Ekstra Bladet

I KEDELIGE KLUDE

Modediktat­oren tjekker de kendte efter i sømmene. Spidst, men kærligt …

-

Vampet vildkat ★★★★

Der har været en del blæst om Sara Bro. Hun var vært på DR, men blev fyret, da man mente, at hun var for udfordrend­e klædt. □ller rettere: Sara mente, at det var årsagen … At vi danskere ikke kunne tåle at se kvinder i for stramt tøj. Jeg er vild med kvinder i stramt outfit, og jeg er helt forelsket i Sara i denne strikkede bodysuit. Det er ren slikkepind og med det viltre hår og de svulmende læber er der dømt lolita for hver en public service- krone. Jeg er sgu pjattet med vildkatten. Vi taler 1969, og Hollywood har aldrig været mere sexet. I hvert fald ikke når det kommer til Tarantinos niende film med Brad Pitt og Leonardo DiCaprio i hovedrolle­rne. En stjernespæ­kket actionkome­die, hvor hele menageriet af kendisser spiller med. Det samme kan man sige om den danske premiere, der i den grad trak kendisser til den røde løber – mere eller mindre heldigt hvad angår påklædning

Top- moderne ★★★

Københavns måske mest gennem- stylede par, Laust Sonne og Maria □rwolter. Han i sort satin med gul T- shirt og farfar- buks, og hun i farfar- jakke, oldemor- kjole og glimmerstø­vlet. Det S□R tilfældigt og lettere sjusket ud, men tro mig … det har taget laaang tid at finde netop disse to sæt. Det matcher på en umage facon og spejler næsten de maskuline og feminine aspekter i deres forenede køn. PS. Jeg er vild med folk, der går all in på moden, og D□T gør dette par.

Åh, Amin ★

Det er ikke din størrelse, vi skal tale om, for man må have den kropsbygni­ng, man selv finder sig tilpas i. Men behøver man se så sjusket ud? Den engang så celebre herre har godt nok taget et jakkesæt på, men udeladt alt andet, der kan kaldes smag. Åbenståend­e skjorte (der ikke engang er puttet ned i bukserne – i hvert fald ikke til dette arrangemen­t, men hvor den har været før). Ærgerligt, for Amin har et væsen, der sagtens kan bære lidt pondus – men åbenbart ikke klæde sig med respekt for gallaens karakter.

Ondt i hjertet ★★★★★★

Lille skat ... Hvorfor giver man Fie Laursen taletid.

Nu er jeg jo selv med til at gøre det, men jeg mener faktisk, hun skal have fred – altså ikke som i R❘P- fred, men bare fri fra medierne. Hun har netop været gennem et selvmordsf­orsøg. Har været lesbisk, mistet barn osv. ALT sammen et sølle råb om hjælp og et ønske om kærlighed. Hvorfor er der ikke nogle voksne, der tager affære og beskytter den lille pige. Det gør ondt i mit ikkeeksist­erende faderhjert­e. Jeg giver seks stjerner af medlidenhe­d og kærlighed.

 ?? FOTO: MOGENS FLINDT ??
FOTO: MOGENS FLINDT
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark