Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du møder verden med en masse energi og selvtillid lige nu. Derfor kan du let komme i snak med folk, og du kan udvide dit netværk. Du kommuniker­er klart og tydeligt, og derfor kan du komme igennem med dine budskaber. Du er handlekraf­tig og fyldt med nye ideer.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du nyder at lære en masse nyt lige nu, og i dag kan du virkelig også nå langt med at tilegne dig ny viden, da du har en formidabel evne til koncentrer­e dig. Derfor bør du bruge dagen på at sætte dig ind i et emne, som interesser­er dig, og som kan give dig nye perspektiv­er.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Din kreativite­t er på tapetet lige nu, og i dag kan du få meget fra hånden. Du er nemlig i stand til at fordybe dig så meget, at du fuldkommen glemmer tid og sted. Det er godt af og til at lukke hele verden ude, og glemme alle problemer, fordi man er opslugt af noget. Nyd det.

TYREN 21/4-21/ 5

Du har brug for at være lidt alene for tiden, der er nok et par ting, som du går og tænker over. I dag kan du dog opleve et gennembrud i dine tanker, hvis bare du giver dig selv lov til at være alene, som du trænger til. Lige pludselig ved du bare, hvad skal du gøre ved tingene.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du går sikkert og ser på en masse hængeparti­er lige nu, og måske nåede du allerede et stykke af vejen i går. I dag kan du blive det hele kvit, og få sat punktum, for du knokler bare, indtil du når i mål. Det kan blive hårdt undervejs, men du har kræfterne, så tag fat nu.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du har brug for at være hjemme lige nu, og du må se, om du kan få lov til at arbejde hjemmefra, hvis det er muligt for dig. Ellers kan du måske gå så tidligt hjem som muligt. Det handler ikke om, at du er doven, det handler bare om, at du koncentrer­er dig bedst hjemme i dag.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du nyder at være sammen med gode venner for tiden, og måske også at være sammen med folk, som du har en hobby tilfælles med. I dag kan du gå i dybden med en af dine store interesser, og bruge hele dagen sammen med nogen, der også har lyst til at fordybe sig fuldt ud.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du nyder at være sammen med din partner for tiden, hvis du altså er i parforhold. I dag kan I nok få bedre tid sammen, end I kunne i går. Det er godt at prioritere ens parforhold i ny og næ, og det kan du gøre i dag. Som single kan du måske møde én, der interesser dig.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Din nysgerrigh­ed er stor i dag, og derfor nyder du at tale med andre mennesker. Du er ikke til samtaler om småting, du vil gerne gå i dybden med de helt store spørgsmål her i livet. Derfor bør du ikke spilde tiden med small talk, tal hellere med dem, der kan rumme mere end det.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du har fokus på din karriere lige nu, og dine ambitioner fejler ikke noget. I dag kan du få truffet et par afgørende beslutning­er om, hvordan du vil prioritere din tid, sådan at du kan nå i mål med tingene. Du kan måske især blive bevidst om dine delmål, og få lavet dig en plan.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du har susende travlt på jobbet lige nu, men i dag kan du alligevel let klare det hele. Det handler måske om, at du har et mægtigt overblik, og ved, hvornår det er tid til at gøre hvad. Du tager én opgave ad gangen, og når en hel masse, fordi du holder fokus, og fordi du knokler hårdt.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du har brug for at tage tingene lidt stille og roligt lige nu. I dag kan du bare gøre dét, som du har allermest brug for, og du bør tage dig god tid til at mærke efter. Det kan ikke nytte noget, hvis du kun gør ting, som du vil halvhjerte­t. Lyt til dig selv, og tage dig af dine egne behov nu.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark