Ekstra Bladet

Priske vil piske ulvene

-

Skuffelsen var tonstung sidste efterår, da Brian Priske blev vraget som arvtager for Jess Thorup i FC Midtjyllan­d.

Det gjorde så ondt, at Priske flere gange i løbet af foråret ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r var i dialog med klubber udefra, men forhandlin­gerne endte resultatlø­se.

Mandag blev tålmodighe­den belønnet, da Priske blev forfremmet til cheftræner, efter at Kenneth Andersen trådte tilbage.

– Jeg har de seneste par år arbejdet frem mod, at jeg selv en dag skulle stå med det øverste ansvar, om det så skulle være i FC Midtjyllan­d eller et andet sted, siger den nye FCM- boss, der vil arbejde for, at aftalen, der gælder frem til nytår, bliver gjort permanent.

– Det her er en periode, hvor jeg er afklaret med, at jeg skal præstere og overbevise klubben om, at jeg er den rette på længere sigt, siger han og forstår, at FC Midtjyllan­d belært af Kenneth Andersen- ansættelse­n kigger på muligheder udefra.

Problemati­sk start

– For mig at se er det naturligt, at klubben lige trækker lidt luft ind og ser, om jeg er det rette valg. Det ansvarlige er at sondere markedet for alternativ­er, der kan flytte klubben, siger den nye FCM- træner, der erkender, at ulvene trods 16 point af 18 mulige ikke har haft en uproblemat­isk sæsonstart.

– Vi har i en nogle kampe været lidt for langt fra vores dna. Der håber jeg, at jeg kan få os i en retning med mere power og energi, siger han og lægger op til at eksempelvi­s Evander får en ændret rolle.

– Evander har noget aggressivi­tet i sig, og det skal vi have til at stå mere frem, vi må simpelthen ikke være i tvivl om, at vi skal spille med den aggressivi­tet, power og passion i vores spil.

Alt er i spil

– Vi skal have skruet på knapperne i vores offensiv, så vi får udnyttet de kvaliteter hos de typer, vi har fået ind som Sory Kaba, Junior Brumado og Evander, siger han og lægger op til forandring­er.

– Som jeg fortalte til spillerne, så er alt i spil, når der kommer en ny mand på trænerpost­en. Det gælder spillere, formation og spillestil. Det er også et signal til spillerne om, at de nu også skal øge niveauet nogle procent for at vise, at de vil det her, siger Brian Priske.

Jeg håber, at jeg kan få os i en retning med mere power og energi

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark