Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du har brug for at udfordre dig selv lige nu, så hverdagen ikke bliver grå i grå. Du ved nok også lige, hvad det skal være, hvis bare du mærker efter. Gå gerne efter din mavefornem­melse, og gå også gerne efter noget, som giver dig sommerfugl­e i maven. Kast dig ud i noget spændende.

LØVEN 23/ 7-23/8

I dag er der fokus på din kreativite­t, og du kan virkelig få meget fra hånden. Du er nemlig god til at fordybe dig, og til at koncentrer­e dig fuldt ud om et projekt. Det er skønt at at glemme tid og sted en gang i mellem, fordi man er fuldkommen opslugt af noget. Nyd det fuldt ud.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du er sprængfyld­t med optimisme og selvtillid lige nu. Der er da heller ikke grænser for, hvad du kan opnå, hvis bare du sætter dig det for. Du møder nok også mange mennesker, som kan give dig nye inspireren­de perspektiv­er, og som kan lære dig noget, hvis bare du er åben nu.

TYREN 21/4-21/ 5

I dag kan du få en masse hængeparti­er af vejen, for du har styrken til at blive ved og ved, lige indtil du når i mål. Samtidig er du god til at sætte tingene i system, sådan at du let kan få dannet dig et overblik over alle dagens opgaver. Du kan holde velfortjen­t fri bagefter.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du har brug for at være lidt hjemme for tiden, og du må se, om du kan få dig en hjemmearbe­jdsdag, hvis det er muligt i din type af job. Ellers må du se, om du eventuelt gå lidt tidligere hjem. Du trænger til at være lidt sammen med din nærmeste, og det bør du også prioritere.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du trænger til at være lidt i dit eget selskab lige nu, og det bør du også prioritere. Du har brug for lidt ro i dit hoved, så du kan få lov til at tænke over et par ting. Det kan være rart at give sig selv god tid i ny og næ, og det bør du unde dig selv i dag, for det trænger du til nu.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

I dag vil du gerne være sammen med din partner, hvis du altså er i parforhold. Der skal være tid til at lytte godt til hinanden, da I begge har brug for nærvær nu. Hvis du er single, kan du tage tid til at lytte til andre, der er vigtige for dig, og de vil også tage sig tid til at lytte til dig.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

I dag får du en rigtig travl dag, med et hav af aftaler at se til. Det passer dig rigtig godt, og du er god til at være nærværende i hver enkelt aftale, du har, selvom du egentlig har lidt for meget at se til. Det bliver en spændende og berigende dag, glæd dig, og nyd det nu.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

I dag vil du gerne bruge tid på en hobby, og du vil gerne være sammen med nogen, der deler den fuldt ud. Der er måske ligefrem tale om en passion, som kan vokse i samtale med dem, der deler interessen. Brug ikke tid på ligegyldig­heder nu, fordyb dig gerne i noget i dag.

KREBSEN 22/6-22/ 7

I dag får du mægtig travlt på jobbet, men det passer dig heldigvis rigtig godt. Du nyder at have en masse opgaver at se til, men du bør måske lave en dig en liste, så du ikke mister overblikke­t i løbet af dagen. Du kan nå rigtig meget i dag, hvis bare du griber det rigtigt an. Tag fat.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du trænger til at tage dig lidt af dine egne behov i dag, efter et par dage, hvor du mest har skullet tænke på andre. Giv endelig dig selv lov til at priroriter­e din egen dagsorden nu, det har vi alle brug for i ny og næ. Du ved selv, hvad du gerne vil, bare stol på din mavefornem­melse.

FISKENE 20/2-20/ 3

I dag er der fokus på dine ambitioner og dine fremtidspl­aner, og der er måske især fokus på din karriere. Du kan få nye udfordring­er, hvis ellers du tør. Du vil sikkert møde mennesker, som kan se dine evner indenfor noget, som du ikke selv lige har fået øje på endnu. Vær åben.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark