Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR TEN

-

ODENSE: □n 89-årig kvinde lå om eftermidda­gen på en sofa i sin stue på Bregnevej, da en kvinde pludselig stod foran hende og spurgte, om hun måtte få nogle penge. Da den 89- årige svarede nej, gik kvinden igen. Der er ikke forsvundet noget fra lejlighede­n.

FAXE: To gange måtte politi og brandvæsen onsdag ud til en ejendom på □gedevej, fordi der opstod brand. Første gang klokken 10.47. Klokken 22.16 var den gal igen. Først brændte det i stuen og i et værelse. Og om aftenen brændte det ved indgangspa­rtiet. Brandårsag­en undersøges.

SKÆLSKØR: Sydsjællan­ds Politi har været forbi en 59- årig mands bopæl, hvor en stribe sunde hampeplant­er blev fundet i et drivhus. ❘ alt 32 planter blev høstet og beslaglagt. Manden er nu sigtet efter loven om euforisere­nde stoffer.

NORDDJURS: □n 42- årig mand blev anholdt, da politiet ransagede hans adresse på Norddjurs, hvor der blev fundet fem skydevåben og noget ammunition. Våbnene var gemt forskellig­e steder i og omkring ejendommen.

AARHUS: To piger på 13 og 14 blev taget på fersk gerning, da de forsøgte at stjæle undertøj fra Bruuns Galleri. De to havde taget flere stykker undertøj med i et prøverum. Her blev alarmerne klippet af, og pigerne tog siden undertøjet på i forsøget på at slippe ud med varerne. □n vagt opdagede imidlertid, hvad der foregik.

KØGE: □n 61- årig kvinde har anmeldt, at hun på Nylandsvej kort efter midnat så en cirka en meter høj kænguru springe ud foran sig, hvorefter dyret forsvandt ind i noget beplantnin­g tæt ved et supermarke­d.

BORNHOLM: ATK- bilen har været ude for at kontroller­e fart. Det kom der 19 bødesager ud af. Bilen holdt dels på Søndre Landevej ved Nylars, hvor en bilist kørte 99 km/t. på et sted, hvor han kun måtte køre 80. Senere kørte 18 bilister hurtigere end de tilladte 50 km/t., da bilen senere holdt ved Nexø.

ulba

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark