Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du har meget brug for at prøve noget nyt for tiden, og du ved godt, hvad du selv vil. I dag er du dog også nødt til at tilpasse dig fællesskab­et, og høre, hvad dem du er sammen med gerne vil. Fra i aften tænker du dog mere på dig selv, og gør dig nok særligt tanker om fremtiden.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du er meget kreativt anlagt for tiden, og har et hav af ideer. Samtidig har du hænderne godt skruet på, så der kan virkelig gøres noget ved din kreativite­t nu. Det kan der især, hvis du samarbejde­r med andre, der også er kreative. Fra i aften er der nok også lidt praktiske ting at se til.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Din tro på dig selv fejler ikke noget lige nu, og derfor kan du virkelig gå efter dine mål. Du kan tilmed få hjælp til at komme alle dine drømme et skridt nærmere, hvis du ønsker det. I aften trænger du dog nok til at tage tingene med ro, selvom du er meget ambitiøs lige nu.

TYREN 21/4-21/ 5

Du går nok og er ved at blive en masse hængeparti­er kvit. I dag kan du stille og roligt nå i mål, men du vil også gerne have tid til at slappe lidt af. Måske går det lettere med at få klaret det hele, hvis du beder om hjælp. Fra i aften trænger du til at gøre noget sjovt og ubekymret.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du vil helst være lidt hjemme lige i øjeblikket, og måske kan du holde tidligt weekend, hvis ellers dit job tillader det. Fra i aften skal der dog ske lidt mere, og her vil du enten trænge til at komme lidt ud blandt folk, der kan få dig til at grine, eller også kan du invitere et par gæster.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du nyder at få lov til at bruge tid for dig selv i øjeblikket, og du keder dig ikke et sekund. Tværtimod så stortrives du i dit eget selskab for tiden, og det gør du også i dag, især først på dagen. I løbet af dagen bliver du dog gradvist mere og mere social, og det gælder især i aften.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du nyder at være sammen med din partner for tiden, hvis du altså har én. I dag vil I nok begge nyde at holde lidt tidligt weekend, så der kan blive plads til at gøre noget andet, end I plejer i hverdagen. Som single kan du tage på date. I aften skal der dog slappes lidt af.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du er meget nysgerrig i øjeblikket, og derfor farer du glad og gerne fra den ene aftale til den anden. Det kan du også sagtens holde til lige nu, så nyd det bare. I aften har du dog brug for at tage tingene lidt med ro, og vil gerne være hjemme sammen med dem, som du er tæt på.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du nyder at bruge tid sammen med folk, der deler én af dine hobbyer lige nu. Der kan enten være tale om folk, du kun kender via denne hobby, men det kan også være gode venner, som du har fundet en ny hobby sammen med. I aften trænger du dog til at være helt alene.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du har susende tralvt på dit job for tiden, og det har dine kolleger også. Der bliver dog plads til et smil og en hyggelig sludder ved kaffemaski­nen, og i frokostpau­sen, selvom I alle har meget at se til. I aften vil du gerne være sammen med dine allernærme­ste, og holde helt fri.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du har brug for at tage tingene stille og roligt lige nu, og det gælder især først på dagen. Du har ikke energi til at skulle have en masse aftaler, og du har ikke brug for at forholde dig til alle mulige mennesker. Fra i aften vender billedet dog, og til dén tid er du mere social igen.

FISKENE 20/2-20/ 3

Dine ambitioner er kraftigt i fokus lige nu, og selvom du gerne vil frem i verden, kan det måske være klogt at holde lidt igen i dag. Så kommer folk måske til dig helt af sig selv, og tilbyder dig netop de muligher som du savner. Du kan udvide dit netværk, og det gælder især i aften.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark