Ekstra Bladet

VIND eller FORSVIND

AFGØRELSEN­S TIME: Det kan blive Patrick Nielsens sidste kamp som bokser, når han i morgen i Gilleleje gør comeback efter mere end 17 måneder uden kamp i bokseringe­n

- NIELS NEDERGAARD FOTO: JONAS OLUFSON nn@ eb.dk

– Den her kamp er jo lidt vind eller forsvind. Det kan være med til at kickstarte min karriere igen, eller det kan gøre, at den slutter, så det er enten vind eller forsvind for mit vedkommend­e den her gang, fortæller Patrick Nielsen, før kampen mod Armen Ypremyan.

– Mine forventnin­ger er tårnhøje til mig selv, og det er også derfor, min tid er ovre, hvis jeg taber, for så har jeg bare ikke mere i mig. Jeg tager en dag ad gangen, og hvis det kommer ud som et nederlag, så må jeg komme i gang med at studere eller lave noget mere fornuftigt, siger den danske bokser, mens han går rundt i træningsce­nteret i Albertslun­d og lader op til lørdagens kamp.

Glæder sig til comeback

Patrick Nielsen tog tidligere på året et sidespring i karrieren, da han prøvede kræfter med MMA og kæmpede mod Mark O. Madsen. Kampen gik dog ikke efter planen for Patrick Nielsen, og derfor glæder han sig over at være tilbage i bokseringe­n, hvor han selv føler, han hører hjemme.

– Jeg har glædet mig til at komme tilbage til boksning. Jeg tog et sidespring og prøvede noget nyt, men boksning sidder i rygraden, og det savner jeg for meget til, at jeg vil prøve igen.

– Det har været en lang pause med promotor og manager skifter, så nu glæder jeg mig faktisk bare til at komme op i ringen på lørdag ( i morgen, red.).

Formen er god

Han føler sig mere end klar rent fysisk til kampen mod Armen Ypremyan, der ifølge ham selv, må betegnes som lidt af en skæbnekamp.

– Formen er rigtig god. Jeg har været i skarp træning og føler faktisk for en gangs skyld. at det hele spiller. Jeg føler ligesom, at jeg er blevet mere voksen med tiden, så lige nu går det rigtig godt, siger den 28årige bokser fra Albertslun­d.

Patrick Nielsen skiftede i juni promotor og indgik et samarbejde med Q Pro Boxing og Thomas Møllenberg og Svend Rasmussen. Det har samtidig betydet, at den 28- årige bokser fremover kommer til at bokse flere kampe på dansk grund. Han har desuden også har fået Mikkel Kessler som en slags mentor, da Kesslers team er tilknyttet Q Pro Boxing.

Alle er glade

– Mig og Kessler er under samme promotion nu, og det spiller bare. Alle er rigtig glade for den løsning, der er blevet lavet, og det virker rigtig godt. Jeg sparer meget med Kessler og hans team, og selvfølgel­ig får jeg gode fif med på vejen, og det er jo megafedt at få fif af den bedste danske bokser, der har været, synes jeg.

– Jeg havde lyst til at prøve noget nyt, og nu tænker jeg egentlig bare, at jeg vil prøve at komme tilbage til Danmark og bokse noget igen.

Nu har jeg bokset de sidste fire kampe i udlandet, og det er alligevel fire kampe på næsten tre år, så det er et stykke tid siden, at jeg har bokset på hjemmebane.

Jeg føler ligesom, at jeg er blevet mere voksen med tiden, så lige nu går det rigtig godt

 ??  ?? Har stadig
– Jeg bokser stadig endnu ikke har nåe det er jo at blive ver i et af de anerkendt siger Patrick Nielse kampen, der poten blive hans sidste ka profession­el bokse
Har stadig – Jeg bokser stadig endnu ikke har nåe det er jo at blive ver i et af de anerkendt siger Patrick Nielse kampen, der poten blive hans sidste ka profession­el bokse
 ??  ?? g et mål
g, fordi jeg et mit mål, og rdensmeste­r te forbund, en før ntielt kan amp som er. Patrick Nielsen har bokset 32 kampe. Vundne kampe: 29 Tabte kampe: 3 FAKTA
g et mål g, fordi jeg et mit mål, og rdensmeste­r te forbund, en før ntielt kan amp som er. Patrick Nielsen har bokset 32 kampe. Vundne kampe: 29 Tabte kampe: 3 FAKTA
 ??  ?? Patrick Nielsen gør i morgen comeback i bokseringe­n, når han møder den armenske bokser Armen Ypremyan.
Patrick Nielsen gør i morgen comeback i bokseringe­n, når han møder den armenske bokser Armen Ypremyan.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark