Ekstra Bladet

Avis: Fik blåt øje af Eriksen

Ifølge engelske medier var det Christian Eriksen, der kom til at give Jan Vertonghen det blå øje, der satte gang i utroskabsr­ygte

- POUL FERDINAND pf@ eb.dk

Da Jan Vertonghen mødte op til Tottenhams Premier League-kamp mod Newcastle 25. august, kunne den belgiske forsvarspr­ofil fremvise et flot blåt øje.

Dengang var det belgierens plads på bænken, der stjal fokus, men siden kom det blå øje til at spille en hovedrolle i et bizart rygte om, at den gifte forsvarssp­iller angiveligt havde haft en affære med Christian Eriksens kæreste, Sabrina Kvist Jensen.

Onsdag blandede Christian Eriksen sig selv i sagen, da han i et tweet blot skrev ’ Bullshit’

Et sæbeøje

En affære, der angiveligt gjorde Harry Kane så edderspænd­t rasende, at han skulle have stukket Vertonghen det famøse sæbeøje og i øvrigt skulle have sprængt sammenhold­et i Tottenhams omklædning­srum i tusinde stykker.

Problemet er bare, at den historie er lige så langt fra virkelighe­den, som Eriksen og Spurs var fra sejren mod Bayern München tirsdag aften.

Onsdag blandede Christian Eriksen sig selv i sagen, da han i et tweet blot skrev ’ Bullshit’ med henvisning til kontoen Casual State of Mind, der meget ivrigt havde delt rygtet.

Tottenham storskuffe­r

Siden har Casual State of Mind fjernet sine opslag, men ifølge engelske Daily Mirror er det faktisk Eriksen, der er skyld i Jan Vertonghen­s blå øje.

Det har bare slet ingenting at gøre med udenomsægt­eskabelige eskapader, men stammer fra et uskyldigt uheld på Tottenhams træningsan­læg.

Men i en periode, hvor Tottenham storskuffe­r, bliver der ledt med lys og lygte efter årsager, og her er utroskab tilsynelad­ende lettere at tro på end en trup, hvor lidt for mange er langt fra fordums styrke.

 ??  ?? Et uheld Jan Vertonghen fik en på øjet af Christian Eriksen. Men det var et hændeligt uheld på træningsba­nen. FOTO: RITZAU SCANPIX
Et uheld Jan Vertonghen fik en på øjet af Christian Eriksen. Men det var et hændeligt uheld på træningsba­nen. FOTO: RITZAU SCANPIX
 ?? FOTO: GETTY IMAGES ?? Det var dette blå øje, der satte gang i rygtelavin­en.
FOTO: GETTY IMAGES Det var dette blå øje, der satte gang i rygtelavin­en.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark