Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

I dag har du fokus på din fremtid, og du springer sikkert ud af fjerene tidligt, da du har en masse ideer, som du gerne vil se om har hold i virkelighe­dens verden. Det får du mulighed for at afprøve i løbet af dagen, og i aften bliver du nok afklaret i forhold til dine ambitioner.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du får en travl lørdag, og det passer dig godt. Du kan få ordnet alle de ting, som der normalt ikke bliver tid til, hvis altså du har fri fra job. Hvis du skal på job, vil du også nyde det, for du har en masse energi, du gerne vil brænde af. I aften kan du få planlagt de kommende dage.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

I dag trænger du til at tage dig lidt af dine egne behov. Man kan ikke altid fokusere på alle andre, af og til må man også prioritere ens egen dagsorden. Det kan du gøre i dag, og så kan du bruge dagen på lige præcis dét, som du har allermest lyst til, i dit helt eget tempo.

TYREN 21/4-21/ 5

Du trænger til at opleve noget nyt i dag, og gerne noget helt andet, end du plejer i hverdagen. Du vågner sikkert tidligt, da du har en masse energi. Der skal ske noget i dag, og det må gerne give dig lidt nye perspektiv­er. Aftenen kan du bruge til at lade de nye indtryk bundfælde sig.

JOMFRUEN 24/8-23/9

I dag er der fokus på din kreativite­t, og du mangler i hvert fald ikke ideer, de vælter nærmest over hinanden. Du er god til at tænke nyt og kreativt, udfordring­en bliver måske at få gjort noget konkret med alle ideerne. Du skal dog nok noget fra hånden i løbet af dagen.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

I dag vil du nyde at være sammen med en masse mennesker, da du er meget socialt anlagt. Du har mange ideer, som du gerne vil drøfte med folk omkring dig, og de lytter gerne, og I inspirerer nok også hinanden gensidigt. I aften kan du tænke over hvilke ideer, du vil gå efter.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

I dag kan du blive en masse hængeparti­er kvit, og det drejer sig nok om alle de ting, som det kan være svært at nå i den travle og stresssede hverdag. I har du tid nok, og du mangler heller ikke energi. Du får nok en pludselig indskydels­e til at få det gjort, og går veltilfred­s i seng i aften.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

I dag vil du helst være hjemme, efter en lidt hektisk uge. Hvis du skal på job, må du enten bede om tidligt fri, eller se om du kan få lov til at arbejde hjemmefra, hvis det er muligt for dig. Du trænger dog ikke til nogen stille lørdag, så måske kan du invitere gæster, det vil du nyde.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du trænger nok til at være lidt alene i dag, efter mange dage i selskab med andre mennesker. Du har været meget social og udadvendt, men nu er tid til at vende blikket indad. Du får dog ikke nogen kedelig dag af den grund, du nemlig nyder dit eget selskab i fulde drag.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du trænger til at være sammen med din partner i dag, hvis du altså har en, og der er nok tid nok til det, nu hvor det er lørdag. Der skal gerne ske noget helt andet, end der plejer. Som single kan du tage på en spontan date i dag. Det er tid til at pleje dit kærligheds­liv denne lørdag.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du får en travl dag med en masse aftaler at se til, og det kan du lige så godt indstille dig på. Der er ikke noget med at sove længe, selvom det er lørdag, og du måske har fri. I aften er du sikkert træt efter en meget social og aktiv dag, men du går glad og tilfreds i seng alligevel.

FISKENE 20/2-20/ 3

I dag vil du gerne bruge tid på én af dine hobbyer, eller måske på at få set et par gode venner, som du deler interesser med. I hvert fald bør du bruge dagen på alt andet end pligter og arbejde, den slags er der rigeligt af i hverdagen. Tillad dig selv et velfortjen­t frikvarter i dag.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark