Ekstra Bladet

Supertalen­t koster 2,7 milliarder

Real Madrid har udstyret norske Martin Ødegaard med en astronomis­k frikøbskla­usul

- POUL FERDINAND pf@ eb.dk

Det kører bare for Martin Ødegaard i øjeblikket.

Det norske supertalen­t har for alvor fundet melodien i Real Sociedad, som har lånt ham i Real Madrid.

Ifølge engelske medier har Ødegaards gode form vakt interesse i klubber som Manchester United, Arsenal, Manchester City og Wolverhamp­ton

Ødegaard har en meget stor andel i, at baskerne netop nu indtager femteplads­en i La Liga, og han er netop blevet kåret som månedens spiller i den bedste spanske række.

Det er de med garanti glade for i Real Madrid, hvor man stadig har store forventnin­ger til ham.

Kontrakt til 2023

Faktisk så store, at ’ Los Blancos’ inden sæsonen udstyrede ham med en ny kontrakt, der gør ham til en af verdens mest værdifulde fodboldspi­llere.

Således kan Madrids førende sportsavis, Marca, afsløre, at Martin Ødegaard, som det er kutyme i Spanien, er blevet udstyret med en frikøbskla­usul. Og hvilken en af slagsen. Hele 2,7 milliarder kroner skal man hoste op med, hvis man vil have fingre i Ødegaard, inden hans kontrakt med Real Madrid udløber i 2023.

Dermed er han ’kun’ 300 millioner kroner billigere end eksempelvi­s FC Barcelonas hollandske nyindkøb, Frenkie de Jong.

Real Madrid betalte tilbage i 2015 godt 22 millioner kroner for den dengang blot 16- årige Martin Ødegaard i Strømsgods­et.

Masser af interesse

Ifølge engelske medier har Ødegaards gode form vakt interesse i klubber som Manchester United, Arsenal, Manchester City og Wolverhamp­ton, men mon ikke, at nordmanden­s prismærke afskrækker mulige bejlere.

Inden opholdet i Real Sociedad var Martin Ødegaard udlejet til de hollandske klubber Herenveen og Vitesse. Han er noteret for 20 landskampe og et enkelt mål for Norge.

 ?? FOTO: RITZAU SCANPIX ?? Martin Ødegaard er blevet en rigtig dyr dreng.
FOTO: RITZAU SCANPIX Martin Ødegaard er blevet en rigtig dyr dreng.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark