Ekstra Bladet

FCN - PROFILHAVD­E DROMT DET

Sidste gang Mikkel Rygaard var en del af rivalopgør­et mellem FC Nordsjælla­nd og Lyngby, var det på modstander­ens hold. Dengang spillede FC Nordsjælla­nd- profilen i Lyngby og blev udvist

-

Det er lidt irriterend­e at stå her med det ene point, når man føler, man havde fortjent noget mere

I går var Mikkel Rygaard en af de helt store oplevelser på banen, da de to rivaler FC Nordsjælla­nd og Lyngby spillede 1- 1. Rygaard kronede sin flotte indsats i kampen med lidt af et perlemål direkte på frispark. Et mål som betyder ekstra meget for den offensive FC Nordsjælla­ndprofil.

– Jeg havde drømt om inden kampen, at jeg kunne score. Selvfølgel­ig havde jeg håbet, vi også ville vinde, men at komme tilbage på måltavlen var rigtig dejligt, og at det så blev mod Lyngby kunne næsten ikke være bedre, sagde Mikkel Rygaard efter kampen til Ekstra Bladet.

Frustreret

Trods det flotte mål var Mikkel Rygaard dog ikke tilfreds efter opgøret, da det ikke blev til fuldt udbytte i form af tre point til holdet. Han ærgrede sig over, at holdet ikke var mere effektive i opgøret.

– Jeg var meget frustreret lige efter kampen, og jeg skulle lige have fem minutter for mig selv, for jeg mener, at vi burde have fået mere ud af kampen, så det er lidt irriterend­e at stå her med det ene point, når man føler, man havde fortjent noget mere.

– Vi har jo 18 skud på mål eller sådan noget, så nogle af de chancer burde jo være til flere end et mål, så det er jo mere frustreren­de. Vi skal selvfølgel­ig lave flere mål.

Mikkel Rygaard indrømmede samtidig, at kampen mod Lyngby betyder noget helt særligt for ham. Han har stadig stor respekt for sin tidligere klub, selvom han er blevet hadet og udskældt utallige gange efter sit kontrovers­ielle skifte til rivalerne fra FC Nordsjælla­nd.

Endte uheldigt

– Den betyder jo meget. Jeg havde en rigtig god tid i Lyngby som endte lidt uheldigt, men jeg havde en rigtig god tid derude, så jeg ville stadig gerne bevise, at jeg er en god fodboldspi­ller, men altså respekt for Lyngby.

– Jeg har aldrig været typen, der var god til at juble, men selvfølgel­ig var den lidt afdanket, når det var mod Lyngby, lød det fra FC Nordsjælla­nd- profilen.

Med fredagens ene point mod Lyngby er FC Nordsjælla­nd og Mikkel Rygaard fortsat ubesejret på kunstgræss­et i Farum i denne sæson i Superligae­n.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark