Ekstra Bladet

Man lytter lige en ekstra gang

-

– Det skaber en kæmpe tryghed, mener boksetalen­tet Oliver Møllenberg, der nærmest hver anden uge har gjort brug af Team Kesslers kyndige vejledning i sine forberedel­ser op til kampen om WBO’s Youth Jr. Welterweig­ht- titel i Gilleleje lørdag.

– Det er træning på et helt andet niveau. – Det er fantastisk at have Kessler og Macon med på vognen – og man lytter da lige efter en ekstra gang, når selveste Kessler siger noget, tilføjer Oliver, der med en sejr lørdag kan blive den yngste danske juniorverd­ensmester som bare 18- årig.

En lille drøm, der allerede nu kan gå i opfyldelse.

Tager chancer

– Der er nok mange, der synes, at det er alt for tidligt. Men jeg kan godt lide at tage chancer her i livet. Jeg er altid blevet underkendt i min boksekarri­ere – også som amatør. Der er nok ikke mange, der havde troet på, at jeg allerede kunne stå her. Men det gør jeg! Det bliver en pissehård kamp, som jeg glæder mig meget til.

Inden Q Pro Boxing valgte at samle stumperne op efter promotor Peder Forsmans exit, blev Oliver Møllenberg blandt andet kontaktet af Team Sauerland, der lokkede med en kontrakt:

– Hos Svend ( Rasmussen, red.) bliver man set som et menneske, og han vil gå gennem ild og vand for alle os boksere. Sauerland ser mig måske mere som et produkt, der bare skal køre deres maskine videre, lyder det fra den 18- årige bokser, der hurtigt bestemte sig for at skrive under med Q Pro Boxing.

 ??  ?? – Det er fantastisk at have Kessler og Macon med på vognen, siger Oliver Møllenberg.
– Det er fantastisk at have Kessler og Macon med på vognen, siger Oliver Møllenberg.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark