Ekstra Bladet

HOLD DINE LUFTVEJE ÅBNE!

-

Fyld dine lunger med ilt. Her er den – tabletten med et naturligt sort peber ekstrakt, der virker i harmoni med din krop for at holde din luftveje åbne.

Når du trækker vejret, sker der en udveksling mellem oxygen (ilt) og kuldioxid (aff aldsstoffe­r) i lungerne. Dine luft veje holdes åbne af et fleksibelt og fibrøst bindevæv, kaldet brusk. På den måde kan dine lunger slippe af med “gammel luft”, hvor ilten er opbrugt og få plads til ny frisk luft med masser af ilt. I takt med at vi bliver ældre, har cellerne i lungerne en tendens til at producere mindre kollagen, hvilket har betydning for et fleksibelt og fibrøst binde væv. At hive lidt efter vejret ses som en normal del af at blive ældre. Rygning og indånding af dampe, kemikalier og støv bidrager til forværring af luft vejene.

Forpustet og stakåndet

Når du føler dig forpustet og stakåndet, kan du hurtigt føle dig ældre og svækket, og du kommer måske ikke så meget omkring som du gerne vil. Ting som du normalt tager for givet bliver sværere f.eks. at gå en tur og at lege med børnebørne­ne. Det gør at dine muskler svækkes og det gør måske også noget ved din livskvalit­et.

Åbne luftveje

Nu kan du få et nyt kosttilsku­d, udviklet at New Nordics ernæringse­ksperter, der hjælper dig med at holde dine luft veje åbne. Produktet hedder Deep Breath ™, og er en tablet med sort peber ekstrakt, der hjælper med at holde dine luft veje åbne så ny frisk luft , fuld af oxygen, kan komme ned i dine lunger Hvor kan du købe Deep Breath ? Deep Breath kan købes i Matas, Helsam, Helsemin og Din Lokale Helsekost. Fås også på udvalgte apoteker eller køb det online www.newnordic.dk. Har du spørgsmål, så ring til New Nordic på 46 33 76 00.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark