Ekstra Bladet

PAS PÅ DIG SELV, MAND!

-

Mange mænd ved at det er vigtigt at bevare en normal prosatafun­ktion efter de 50. Prosta

er et nyt kosttilsku­d med blommebark og Vital græskarker­ner. Græskarker­ner er god for en normal prostatafu­nktion.

New Nordic er en af Skandinavi­ens førende virksomhed­er indenfor kosttilsku­d baseret på urter. Virksomhed­en, der har 28 års erfaring med at undersøge effekten af naturens gavnlige substanser, har netop skabt en helt ny formulerin­g af urter, der hjælper med at bevare en normal prostatafu­nktion. Produktet hedder Prosta Vital ™ og forhandles nu i Matas og helsekostf­orretninge­r i hele Danmark. halskirtle­n, og er på størrelse med en kastanje. En normal prostata er ca. 2 cm i diameter, og består af mange små kirtler som producerer sædvæske, som ved udløsning transporte­rer sædcellern­e fra urinrøret til kvindens livmoder.

Prostata og mænds sundhed

Prosta Vital er en særlig formulerin­g til at hjælpe mænds sundhed og vitalitet med specifi kke næringssto­ffer. Tabletten indeholder græskarker­ne ekstrakt, der hjælper med at opretholde en normal prostatafu­nktion og folsyre samt D-vitamin, som spiller en rolle i normal celledelin­g. Prosta Vital er baseret på et naturligt græskarker­ne ekstrakt og en unik urtekombin­ation baseret på blommebark, fyrrebark, pomelo, gurkemeje, galanga, lang og sort peber, lavendel og vitaminer.

Græskar ( Cucurbita Pepo)

Cucurbita Pepo også kendt som græskar, har dens oprindelse i Nordamerik­a. Frø af græskar har traditione­lt været brugt til at støtte prostatafu­nktionen. Græskarker­ner er spiselige og næringsrig­e. I denne tablet er frøene nøje udvalgt, tørret og ekstrahere­t så de gavnlige plantestof­fer bevares. Dette garanterer en ensartet og høj kvalitet.

Hvor forhandles Prosta Vital

Prosta Vital kan købes i Matas, Helsam, Helsemin og Din Lokale Helsekost. Fås også på udvalgte apoteker eller køb det online på www. newnordic.dk.

Har du spørgsmål, så ring til New Nordic på 46 33 76 00.

 ??  ??
 ??  ?? prostata urinrøret
prostata urinrøret

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark