Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Dine fremtid er kraftigt i fokus lige nu, og du mangler i hvert fald ikke drømme og visioner. Først på dagen skal du måske have tid til at fordøje alle dine tanker lidt, og måske er du i tvivl om, hvad du helst vil. Du er nok nødt til at vælge imellem modstriden­de interesser.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du har en masse krudt og energi lige for tiden, så selvom det er weekend, har du ikke meget brug for at slappe af. Der er nok også et par ting, som skal ordnes her og nu, og selvom du ikke mangler energi, kræver det nok alligevel, at du bider tænderne sammen for at nå i mål.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du har brug for at tage tingene lidt stille og roligt denne weekend, og i går fik du måske tid til at slappe lidt af. Desværre begynder søndagen noget mere hektisk, men det skal du nok klare. Som dagen skrider frem, bliver der mere og mere tid til at slappe af, og dét trænger du til.

TYREN 21/4-21/ 5

Du vågner nok op efter en lidt urolig nat, hvor du måske både tænkte og drømte meget. Du har nok et par forskellig­e ting, du gerne vil lige nu, og det er nok ting, der stikker lidt i hver sin retning. Du føler nok, at du står overfor et valg imellem flere ting, som tiltaler dig lige meget.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du har meget fokus på din kreativite­t lige nu, og i går kom du måske godt i gang med et kreativt projekt. I dag kan du så fortsætte, hvor du slap. Det kræver nok mere udholdenhe­d i dag, hvor du skal i mål med tingene, og ikke længere bare er i proces, men nyd det alligevel.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du er meget social og udadvendt denne weekend, og du giver meget gerne din mening til kende. Det kan godt give anledning til et par diskussion­er først på dagen, men det er heldigvis ikke altid en dårlig ting. Hold gerne fast i din egen mening, men lyt også gerne til andre.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du brugte nok lørdagen på at få en masse hængeparti­er af vejen, og i dag kan du så få klaret resten. Der er altid ting, man har glemt i farten, når man rydder op, og dét kan du bruge søndagen på at få styr på. Det bliver nok frustreren­de undervejs, men du skal nok nå i mål.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du har brug for at være lidt hjemme denne weekend, da du trænger til fred og ro. I dag er der dog ikke fred og ro på tapetet til at begynde med, for der opstår deværre let små diskussion­er, og bølgerne kan gå højt. Det går heldigvis altsammen hurtigt over igen. Tæl til ti.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du har mest brug for at være i dit eget selskab lige nu, men først på dagen er der måske alligevel nogen, der kræver din opmærksomh­ed. Du er måske lidt kortluntet, og det er ok, hvis du siger fra, du skal bare sørge for at gøre det på en ordenlig måde. Forsøg at beherske dig.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du bruger gerne denne weekend i selskab med din partner, hvis du altså har én. Det kan ikke udelukkes, at dagen begynder med et par små skænderier, men det går hurtigt over igen. Som single kan du pleje andre vigtige relationer, selvom det heller bliver gnidningsf­rit.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du har meget at se til denne weekend, og du er måske næsten kommet til at overbooke dig selv. I dag er du muligvis nødt til at melde fra til et par aftaler, men det gør heller ikke noget. Husk på, at der er ingen, der kan være to steder på én gang, så i dag må du altså vælge.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du bruger gerne al din tid på dine venner denne weekend, eller også bruger du måske tid sammen med folk, som du deler en hobby med. I dag kan der let opstå lidt uenigheder, uanset hvem og hvad du bruger tid på, men det behøver du ikke at tage tungt. Tag en rask diskussion.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark