Ekstra Bladet

Skal snart kæmpe med om guld

-

1

Brøndby sælger ikke et Masterclas­s- talent for 20 millioner kroner inden for de kommende tre år?

– Det kan vi sagtens komme til. Jeg vil sige minimum 20 millioner kroner. Men de talenter, der kommer op, vil vi gerne holde lidt længere på.

– Men lad os som eksempel tage Jesper Lindstrøm eller et af vores andre talenter, så kan jeg sagtens se vi sælger en af dem for plus 20 millioner kroner.

2

Brøndby vinder ikke mesterskab­et i løbet af de kommende fire år? – ❘ 2023 skal vi være i en position, hvor vi kan konkurrere med de øvrige om at vinde guld. Det er i hvert fald vores klare målsætning, at vi inden for en periode på fire år kan udfordre alle i kampen om guldet. Vi skal arbejde mod et Brøndby, der ikke blot dominerer på tribunerne, som vi gør i dag, men også i tabellen.

3

Brøndby kommer ikke i økonomisk balance i løbet af de næste fire år?

– Der er ikke så meget at rafle om. Det skal vi være. Vi kan ikke leve af almisser. Vi er tvunget til at bringe vores forretning derhen, hvor det er troværdigt, og hvor vi har et langtidsho­ldbart Brøndby ❘F. Det er der bare ikke noget alternativ til.

– Vores dilemma kan blive, om vi kan konkurrere kontinuerl­igt på højeste niveau. Men det vælger vi at tro på.

4

Brøndby er alt for afhængige af Jan Bech Andersen. Derfor kommer nye investorer ind?

– Det vigtigste for os er et Brøndby i balance. Og Brøndby skal ikke være afhængige af Jan.

– Jan Bech er den bedste ejer, vi kan have lige nu. Han har ressourcer­ne og et stort hjerte for Brøndby og fællesskab­et. Det har på mange måder stor betydning.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark