Ekstra Bladet

Hareide lukker ingen døre: - Nu må vi se

- STEFAN CHRISTENSE­N sc@ eb.dk

Det er mere end halvandet år siden, at Nicklas Bendtner sidst fik spilletid i den danske nationaldr­agt, men trods de manglende mål i FC København vil landstræne­ren ikke udelukke, at den 31- årige angriber kan få comeback i rødt og hvidt.

– Nej, vi kan aldrig udelukke nogen som helst i fodbold. Men det er svært at afgøre noget nu. Det er for tidligt.

Sporadisk spilletid

– Altså nu må vi se. Han har haft nogle indhop for FCK, så jeg tror ikke, at jeg kan udtale mig om Nicklas Bendtner fremtid nu, siger Åge Hareide til fodboldsit­et bold. dk.

Åge Hareide udtalte kort før Nicklas Bendtners retssag, hvor han blev dømt for vold mod en taxachauff­ør, at det var ’ utænkeligt med en voldsdømt spiller på landsholde­t’. Det synspunkt reviderede han dog efterfølge­nde, og derfor er voldsdomme­n umiddelbar­t ikke noget problem i forhold til at komme tilbage på det danske landshold under nordmanden.

Bendtner har fået sporadisk med spilletid, siden han vendte hjem til Danmark og FC København fra norske Rosenborg på transfervi­nduets sidste dag.

Trods fuld spilletid mod Hillerød i pokalturne­ringen og flere indhop i Superligae­n er det dog endnu ikke blevet til nogen mål i den hvide trøje.

30 mål på landsholde­t

Nicklas Bendtner har spillet 81 landskampe for Danmark og scoret 30 mål. Han optrådte senest i en træningska­mp mod Chile i marts 2018, men blev efterfølge­nde siet fra truppen kort før VM- slutrunden sidste sommer.

Hans kontrakt med FCK løber frem til nytår.

 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? Åge Hareide mener det er for tidligt at udelukke en fremtid på landsholde­t for Nicklas Bendtner.
FOTO: LARS POULSEN Åge Hareide mener det er for tidligt at udelukke en fremtid på landsholde­t for Nicklas Bendtner.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark