Ekstra Bladet

FCK’s fartdjævel lægger sig fladt ned

- CHRISTIAN AMBÆK ca@ eb.dk

FC Københavns dyre kroat Robert Mudražija havnede torsdag i store problemer, da han selv dokumenter­ede ulovlighed­er på en story fra sin Instagram- konto.

Det gjorde han, da han med sin mobil filmede, hvordan speedomete­ret talte 135- 140 kilometer i timen, da han sad bag rettet på vej til Europa Leagueopgø­ret mod Malmö FF.

Det undskylder han nu for i en ny story på Instagram.

En stor fejl

– Jeg begik en stor fejl på vej til kampen i Malmö, hvor jeg ville vise min støtte til klubben, skriver den 22- årige kroat på sin story.

– Jeg tænkte ikke mine handlinger igennem, og jeg vil gerne undskylde over for min klub, vores fans og alle de mennesker, jeg har bragt i fare. Det skal ikke ske igen, tilføjer han i sin story.

Ekstra Bladet talte fredag med Københavns Politi samt Rådet For Sikker Trafik om den hasardered­e kørsel over Øresundsbr­oen.

– Det er ulovligt at filme, mens man kører, og det er der en grund til, sagde Søren Ørsted Pedersen, der er pressechef for Sikker Trafik, blandt andet i den sammenhæng.

Ekstra Bladet talte desuden med FC København, der har valgt at håndtere sagen internt.

Knæoperati­on

Københavne­rne hentede det kroatiske talent i januar for en pris på omkring 18,5 millioner kroner.

Indtil videre har Robert Mudražija haft en svær tid i FCK, hvor det indtil videre er blevet til under en times spilletid for førstehold­et.

For reserverne er det blevet til tre kampe, inden kroaten måtte igennem en knæoperati­on i maj. Den sidder han stadig ude med.

Han ventes at være klar igen omkring slutningen af måneden.

 ?? FOTO: ANTHON UNGER ?? Robert Mudražija undskylder nu for sin ulovlige kørsel på vej til torsdagens opgør mod Malmö FF.
FOTO: ANTHON UNGER Robert Mudražija undskylder nu for sin ulovlige kørsel på vej til torsdagens opgør mod Malmö FF.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark