Ekstra Bladet

Ghita bruger Jim som spyttespan­d

Ditte Okman går helt og aldeles i luften over Ghita Nørby og hendes opførsel i DR2’s ’Jim og Ghita’. Programmet viser i den grad, hvor perfid og ondskabsfu­ld Ghita Nørby er, mener Ditte Okman

- DITTE OKMAN

Altid blev hun dækket over, som om hun havde særlig ret til at tilsvine folk

Jeg har selvfølgel­ig hørt den sang, der handler om, at man altid skal være høflig over for ældre mennesker. Man skal give dem længere snor, fordi de er gamle.

Det er lige så dumt som den nye regel om, at kvinder ikke må kritisere kvinder – udelukkend­e af den simple årsag, at de er kvinder.

Og Ghita Nørby er i særklasse et eksempel på, hvorfor det kan være ganske nødvendigt at bede gamle mennesker om at klappe i – eller som minimum opføre sig ordentligt.

Efter hendes vanvittige opførsel under et interview Radio24syv­s Iben Maria Zeuthen delte befolkning­en sig i to.

Den ene del forsøgte at skærme Ghita med diagnosen demens. Må jeg være fri! For det første skal man nok holde sig fra at diagnostic­ere, hvis ikke man er læge. Men skulle Ghita lide af demens, så skulle hun have lidt af den alvorlige sygdom i måske 30 år.

Den anden del af befolkning­en, som talte en del prominente typer i både journalist- og skuespille­rkredse, talte nu åbent om, hvor uforskamme­t, ubehagelig og kolerisk Ghita Nørby er – og altid har været. Selv en tidligere pressechef på Det Kongelige Teater, Kresten Schultz Jørgensen, trådte frem og måtte med beklagelse erkende, at man på teatret med to dage til premiere havde bedt yngre skuespille­re om at bide tænderne sammen efter at være blevet groft overfuset af den uhyrligt uopdragne gamle dame.

Journalist­er har skrevet uden om hendes dårlige opførsel, ligesom kolleger på teatrene har bidt ubehagelig­hederne i sig. Altid blev hun dækket over, som om hun havde særlig ret til at tilsvine folk.

Men nu er der da i den grad lukket op for hendes perfiditet­er og ondskabsfu­ldheder, når hun er på roadtrip igennem Danmark med Jim Lyngvild og for DR2’s og vores underholdn­ing bruger Jim som spyttespan­d.

Hvor underholde­nde Jim synes, det er, det kan kun han selv vide. Måske får han selv noget ud af forestilli­ngen. Men hvis nogen var i tvivl, så cementerer Ghita i hvert fald nu, hvad vi andre længe har vidst.

Jamen, se da for jer selv – ’ Jim og Ghita’ på dr. dk.

 ?? FOTO: DR ?? Jim Lyngvild og Ghita Nørby er på et roadtrip rundt i Danmark. Det er ikke et program, der taler til Ghita Nørbys fordel, mener Ditte Okman. UGENS UFORSKAMME­DE
FOTO: DR Jim Lyngvild og Ghita Nørby er på et roadtrip rundt i Danmark. Det er ikke et program, der taler til Ghita Nørbys fordel, mener Ditte Okman. UGENS UFORSKAMME­DE
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark