Ekstra Bladet

– Jeg har en alt for ung kæreste

Andreas Bo Pedersen er 52 år. Spiller rollen som Poulsen i ungdomsser­ien ‘ GG Horsens’. Fik sit gennembrud i ‘ Live fra Bremen’. Vandt i 2011 årets komiker- pris ved Zulu Comedy Galla. Dannede tidligere par med bloggeren Mascha Vang.

- JONAS J. LARSEN

– Hvordan har det været at være en del af ‘ GG Horsens’?

– Det har sgu været sjovt og spændende. Særligt fordi jeg aldrig selv havde fundet på det. Serien er meget ungdommeli­g, og da jeg læste det, tænkte jeg nogle gange, at det var for meget. Men når jeg ser det, kan jeg godt forstå, hvorfor man har gjort, som man har.

– Hvad mener du?

– Jeg er jo en mand på 52 år, der har lavet underholdn­ing til helt almindelig­e folk ude i stuerne. Når der så kommer en otteårig hen og genkender mig fra YouTube, er det vildt. Jeg har jo en al for ung kæreste med børn i den aldersgrup

pe, der også ser med, og man mærker virkelig, at det rammer her.

– Serien handler om Esport – hvad vidste du om var dit kendskab til det?

– Jeg har opdraget rigtig mange børn, så det har været en fast indgroet ting i

deres verden. Men jeg hader det. Om min søn har spillet Counter- Strike, ved jeg ikke, men jeg bliver så gal, når jeg får det joystick i hånden. Jeg kan aldrig få de åndssvage folk inde i skærmen til at gøre, hvad jeg vil have.

– Hvordan forberedte du dig til at spille Poulsen?

– Som skurken og det dumme svin har jeg overhovede­t ikke haft brug for at forberede mig. At stå på to meters afstand og skælde en youtuber eller Lars Hjortshøj ud ... Det er herligt, og jeg nyder det. Der er selvfølgel­ig udtryk, jeg ikke kendte, men det er komedie, så min primære opgave har været at holde en stram figur.

– Serien har fået en hård medfart af nogle anmeldere – hvorfor tror du?

– Jeg er efterhånde­n for gammel til at tage mig af den slags. Sidst, jeg lavede et show, spillede jeg et par kærligheds­sange. Den ene anmelder skrev, at det var befriende at se mig alvorlig, en anden skrev, at det var forfærdeli­gt. Man kan aldrig gøre alle glade. Og undskyld mig – det er aldrig nogensinde anmeldere, der har forandret noget i verden.

– Hvad går du og laver for tiden?

– I efteråret 2020 har jeg et nyt onemanshow, men det skal allerede i møllen. Så producerer jeg ‘ Krejlerkon­gen’ til TV2. Og så har jeg en fodboldklu­b, som jeg elsker og bruger alt for meget tid i. Men jeg er heldig, at det går fint.

‘ GG Horsens’ kan ses på YouTube med et nyt afsnit hver lørdag klokken 11.

 ?? FOTO: WASABI FILM ?? I serien ’GG Horsens’ spiller Andreas Bo skurk, og det nyder han! – At stå på to meters afstand og skælde Lars Hjortshøj ud, det er herligt, og jeg nyder det, siger han.
FOTO: WASABI FILM I serien ’GG Horsens’ spiller Andreas Bo skurk, og det nyder han! – At stå på to meters afstand og skælde Lars Hjortshøj ud, det er herligt, og jeg nyder det, siger han.
 ?? FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN ?? Andreas Bo har et nyt onemanshow i støbeskeen, der har premiere næste efterår.
FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN Andreas Bo har et nyt onemanshow i støbeskeen, der har premiere næste efterår.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark