Ekstra Bladet

Mand myrder familie på fem

- EMMELY SMITH es@ eb.dk

Fem mennesker blev i går morges fundet dræbte i en bolig i vinterspor­ts- og feriebyen Kitzbühel i Østrig, skriver VG.

En 25- årig mand er blevet pågrebet. De dræbte er hans 19- årige ekskæreste, hendes mor, far, bror og hendes nye kæreste.

Politiet oplyser, at de efterforsk­er hændelsen. Gerningsma­nden meldte sig selv til politiet kort efter at have begået drabene.

– I dag, kort før klokken seks om morgenen, blev 25 enheder fra Kitzbühel- området kaldt ind til politistat­ionen, fortalte politichef­en hos Tirol politidist­rikt, Walter Pupp, i går ifølge VG.

– Det skete, efter gerningsma­nden lagde en pistol på disken i politistat­ionen og sagde: ’ Jeg har lige dræbt fem mennesker’.

Kæmpe skænderi

Politichef­en melder, at motivet tilsynelad­ende var, at gerningsma­nden og hans tidligere kæreste havde slået op.

– I morges kørte den unge mand til huset. Faderen åbnede døren, datteren kom også, og de havde et skænderi. Faderen bad manden om at forlade stedet, lød det fra politichef­en.

– Så kørte manden hjem, fik fat i sin brors skydevåben og kom tilbage klokken 5.30.

Vi kunne ikke have forudset det her

– Han dræbte faderen, moderen og pigens 25 år gamle bror. Derefter forsøgte han at trænge ind, hvor den 19- årige var sammen med sin kæreste, siger politichef­en.

Scenariet endte med, at alle i boligen blev dræbt.

Brugte en pistol

Manden brugte et skydevåben til at begå drabene. Politiet har beslaglagt pistolen sammen med en kniv og undersøger lige nu, hvilken rolle kniven spillede.

Gerningsma­nden er blevet afhørt, og der er ind til videre ingen indikation­er på, at der skulle have været andre gerningspe­rsoner. Han har ikke tidligere været indblandet i noget kriminelt.

– Vi kunne ikke have forudset det her, siger politichef Walter Pupp.

 ?? FOTO: RITZAU SCANPIX ?? En mand har meldt sig selv til politiet, efter at han dræbte sin ekskæreste og hele hendes familie i byen Kitzbühel i Østrig.
FOTO: RITZAU SCANPIX En mand har meldt sig selv til politiet, efter at han dræbte sin ekskæreste og hele hendes familie i byen Kitzbühel i Østrig.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark