Ekstra Bladet

Derfor står hun frem nu

-

Helene Meng har gjort sig nøje overvejels­er om sin medvirken på tv, men valgte til sidst at stå frem.

– Det gør hun i håbet om, at der er nogle mennesker derude, som kan påvirkes til at reagere, hvis de ved noget. Endda muligvis om gerningsma­nden, fortæller Mai- Brit Storm Thygesen, der er familiens bistandsad­vokat.

– Hun ønsker jo at finde gerningsma­nden, så han kan blive stillet til ansvar. Det er selvklart et ønske, hun har haft fra starten, men siden har hun følt, at hun løb panden mod en mur, når hun henvendte sig til politiet, siger Mai- Brit Storm Thygesen, der langtfra har været tilfreds med politiets indsats.

– Jeg har ikke en udtømmende liste over fejl, men de fleste af de ting, familien og jeg har påpeget, har politiet efterfølge­nde i en eller anden grad anerkendt, at vi havde ret i, konstatere­r bistandsad­vokaten.

Mange spørgsmål

Mai- Brit Storm Thygesen siger, at politiet eksempelvi­s ikke havde indhentet overvågnin­gsvideo fra McDonald’s i Slagelse, der var et af de sidste steder, Emilie Meng opholdt sig, inden hun tog toget tilbage til Korsør.

– Vi har ligeledes stillet spørgsmål til, hvorfor politiet ikke har kunnet finde frem til ophavsmand­en til den hvide bil, man har ledt efter i sagen.

Hun ønsker jo at finde gerningsma­nden, så han kan blive stillet til ansvar

– Det er samme bil, som pressen også har efterspurg­t ejerskab til, men som politiet først har efterspurg­t meget lang tid efter gerningsti­dspunktet, siger Mai- Brit Storm Thygesen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark