Ekstra Bladet

Det gør virkelig ondt

Udsat for mobning og grimme beskeder

- PERNILLE CHRISTENSE­N pc@ eb.dk

Det har været noget af en uge for ’ Vild med dans’stjernen Thomas Evers Poulsen.

Fredag aften måtte han forlade dansekonku­rrencen, som han holder så meget af, og tidligere på ugen lagde han et meget ærligt indlæg ud på sin blog om de grimme beskeder, der bli

Jeg kan ikke forstå, hvordan et fuldvoksen­t menneske kan sætte sig til tasterne og skrive sådan

ver skrevet om ham i kommentare­r på sociale medier, og som han modtager personligt.

’ Thomas er da blevet noget laskefed’, ’ I kommer ikke langt’ og ’ ud med jer’ er nogle af de ting, der er blevet skrevet om danseren.

På sin blog skriver Thomas Evers Poulsen, at den slags beskeder rammer ham.

’ Selvom jeg er fyldt 41 år, så gør sådan en type besked stadig virkelig ondt. Igennem hele min barndom har jeg været udsat for mobning.

Jeg er kommet godt videre, og jeg er glad for hvem og hvor jeg er i dag. Men alligevel kan sådan en enkelt besked sende mig tilbage i tiden. En ting er, hvad børn kan finde på at udsætte hinanden for, men jeg kan ikke forstå, hvordan et fuldvoksen­t menneske kan sætte sig til tasterne og skrive sådan', skriver han.

Dansen er mit frirum

Thomas Evers Poulsen afviser, at de grove skriverier og tilsvining­er har ødelagt ugens dansetræni­ng med tv- kok Christel Pixi og derfor haft indflydels­e på deres exit fredag aften.

– Dansen har jo altid været mit frirum.

Der, hvor jeg har slået til og følt, at jeg har været god til noget. ’

– Denne her uge har været med store smil og masser af energi, så på den måde har det ikke berørt mig, siger han til Ekstra Bladet.

Thomas Evers Poulsen fortæller, at han har haft en klar agenda med sit blogindlæg.

– Vi vil så gerne have, at vores børn og unge mennesker lærer at tale pænt, men hvis ikke engang vi voksne kan det, hvor er vi så henne?, siger han.

Det gik sgu ind

De beskeder, der de seneste dage har ramt Thomas Evers Poulsen hårdest, er dem, der er sendt direkte til ham.

– De offentlige beskeder gjorde mig ikke så meget. Jeg svarede, ’ hvorfor egentlig skrive, hvis du ikke har noget godt at sige?’. Så var der nogle, der stemte i og på den måde tog over – og så troede jeg, den var parkeret.

Men åbenbart ikke helt, for en kvinde begyndte at sende private beskeder, og så går det sgu bare ind.

– Især med den historie, jeg har.

 ?? FOTO: MARTIN SYLVEST/ RITZAU SCANPIX ?? Hele min barndom blev jeg mobbet. I dag er jeg ude af det, men bliver alligevel ramt, når voksne mennesker kan finde på at sende grimme beskeder til mig, siger Thomas Evers Poulsen.
FOTO: MARTIN SYLVEST/ RITZAU SCANPIX Hele min barndom blev jeg mobbet. I dag er jeg ude af det, men bliver alligevel ramt, når voksne mennesker kan finde på at sende grimme beskeder til mig, siger Thomas Evers Poulsen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark