Ekstra Bladet

Maria Lucia i voldsomt styrt

- NANNA BAY MADSEN nbm@ eb.dk

Inden længe drager den danske sangerinde og skuespille­r Maria Lucia sydpå, når hun sammen med sin kæreste tager på ferie på den afrikanske ø Zanzibar.

Men planlægnin­gen op til rejsen er langt fra gået efter planen. Maria Lucia er nemlig faldet så uheldigt derhjemme, at hun er kommet til skade og de har været på Frederiks Skadestue og blevet syet med flere sting i ansigtet. Det kommer til at have konsekvens­er for ferien på Zanzibar.

’ Selvom jeg pt ligner en der har været i en voldsom boksekamp, har en hævet næse, skal holde mit ansigt i skyggen ( pga. mit evt. kommende ar) og bruge faktor 50, undgå at bade i pool, har en voldsomt forstuvet pegefinger og skal have fjernet seks sting i øjenbrynet hos en læge på Zanzibar, glæder jeg mig helt vildt til at mærke den fugtige varme og falde til ro i smukke omgivelser på ferien liiiige om lidt’, skriver hun på sin Instagram- profil, hvor hun har delt et gammelt feriebille­de, hvor hun slænger sig i sandet i en bikini.

’ Og hvis I ikke aner hvad filan jeg fabler om, så er det helt fint. Kan bare sige, at ja, de fleste uheld sker i hjemmet, mit blot ved at at snuble og være uheldig i faldet! Krydser fingre for at arret blir så lille som muligt’, skriver hun.

Det har ikke været muligt for Ekstra Bladet at få en uddybende kommentar fra Maria Lucia.

Hvis I ikke aner, hvad filan jeg fabler om, så er det helt fint

 ?? FOTO: ANITA GRAVERSEN/ POLFOTO ?? Maria Lucia er faldet og har slået sig så voldsomt, at hun nu hverken må bade i pool eller ligge i solen, alligevel glæder hun sig til sin ferie med kæresten ved poolen under solen, skriver hun på Instagram.
FOTO: ANITA GRAVERSEN/ POLFOTO Maria Lucia er faldet og har slået sig så voldsomt, at hun nu hverken må bade i pool eller ligge i solen, alligevel glæder hun sig til sin ferie med kæresten ved poolen under solen, skriver hun på Instagram.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark