Ekstra Bladet

Mette var ærlig

-

Jeg synes, Mette Frederikse­ns åbningstal­e var lidt deprimeren­de – hun har jo ret i alle problemern­e. Hun talte om det Danmark, som ikke længere eksisterer, men det Danmark, vi har, er jo osse hendes ansvar. Med venlig hilsen

Jette Green, Holbæk

Kære Jette

Mette Frederikse­n holdt en tale, hvor hun hverken satte forventnin­gerne for højt eller lagde skjul på, vi har problemer. Jeg tror, rigtig mange kunne genkende Mettes billede af Danmark i dag. Det er sgu ikke i orden. Tilliden er væk.

Jeg tror, rigtig mange kunne genkende Mettes billede af Danmark

Og jeg synes, det var ærligt at sige, at selvom vi får en ny regering, der blandt andet vil gøre mere for de syge og børnene, bliver det hele ikke fremragend­e, blot fordi man afsætter nogle milliarder på finanslove­n.

Det er jo præcis problemet. Vi har brugt endeløse milliarder på f. eks. pædagoger og politi, men fungerer det? Og det samme på andre områder. Man ringer til et offentligt kontor, og ingen tager telefonen eller kan give svar.

Jeg synes også, talen var lidt nedslående. Fordi Mette Frederikse­n mindede os om, at selv om Danmark på mange måder er et fremragend­e land, er der alt, alt for meget, som slet ikke fungerer. Bedre end at prale, skamrose sig selv og tale om ’ historiske’ forslag, som andre statsminis­tre tidligere har gjort, selv om det hele bagefter var samme jammerligh­ed.

Venlig hilsen Hans

 ?? FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN ?? Mette Frederikse­n mindede os i sin åbningstal­e om, at selv om Danmark på mange måder er et fremragend­e land, er der alt, alt for meget, som slet ikke fungerer, skriver Hans Engell.
FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN Mette Frederikse­n mindede os i sin åbningstal­e om, at selv om Danmark på mange måder er et fremragend­e land, er der alt, alt for meget, som slet ikke fungerer, skriver Hans Engell.
 ??  ??
 ??  ?? Politisk kommentato­r Hans Engell svarer hver uge på spørgsmål fra læserne. Send dit spørgsmål til engell@ eb.dk
Politisk kommentato­r Hans Engell svarer hver uge på spørgsmål fra læserne. Send dit spørgsmål til engell@ eb.dk

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark