Ekstra Bladet

LEVER IKKE I ARMOD

- J. Hartmann Gl. Holmegårds­vej 7 Hillerød

Pernille Skipper ( EL) vil nu råbe op i den kommende finanslovs indhold, og her skal SKAT have adgang til folks baghaver for at se, hvor meget snyd og bedrag der foregår med skjulte byggerier

Ja, der foregår nok en masse snyd i samfundet, men Pernille Skipper:

Begynd med alle de kiosker, der samler en masse ting og sager i baglokalet, slik og sodavand købt i Sverige eller Tyskland med omprisning og ændring af datomærkni­ngen.

Den tankegang og ideologi døde vist med Josef Stalin

Her betales ikke moms, og måske kan der her hentes en del.

Jeg har ingen anelse om smudsbygge­rier, men Skipper taler om private huse, som vel hører under privatlive­ts fred på egen matrikel, altså vel at mærke store huse som ejet af kapitalist­erne, som Skipper og Enhedslist­en er så meget imod.

For der er grænser for, hvor meget man må eje selv, og det skal helst deles med alle, så ingen ejer mere end andre.

Men der er jo ingen af jer i partiet, der lever i armod.

Johanne Schmidt- Nielsen købte en villa til 6,4 millioner. Det er det, jeg kalder en kapitalist med omvendte fortegn som tak for støtten i jeres rotationsp­rogram, hvor I skifter hvert syvende år, så alle får en chance for at få den fede løn, der følger med arbejdet for folket i demokratie­ts navn.

Ærlig talt, jeg giver ikke ret meget for jeres socialisme med ligelig fordeling af alle goder. Den kommunisti­ske tankegang og ideologi døde vist med Josef Stalin.

Så slemme er Enhedslist­en dog ikke, men der hænger nogle rester ved endnu.

 ?? FOTO: JANUS ENGEL ?? I stedet for at lade Skattestyr­elsen gå ind i folks baghaver ville det være værd at kigge på baglokaler­ne i kiosker.
FOTO: JANUS ENGEL I stedet for at lade Skattestyr­elsen gå ind i folks baghaver ville det være værd at kigge på baglokaler­ne i kiosker.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark