Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

I dag vil du gerne være sammen med gode venner, eller folk som du deler en hobby med. Du har brug for højt til loftet fra ugens begyndelse af, og bør gå i en stor bue udenom alle dem, der forsøger at begrænse din frihed. Du trænger til luft under vingerne, og det fortjener du.

LØVEN 23/ 7-23/8

I dag vil du gerne være sammen med din partner, hvis du altså har én. I har nok begge brug for at opleve noget andet, end I plejer, og lige så snart I har klaret dagens pligter, kan I prioritere hinanden. Måske skal I ud at spise, eller i biffen. Som single kan du tage på en date i dag.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du får en travl mandag med et hav af aftaler i kalenderen. Det kan du også sagtens klare, men det er vigtigt, at du tjekker kalenderen godt igennem i dag, for ellers kan du let blive stresset over alt dét, du skal nå. Skab dig et overblik først på dagen, så går det hele fint.

TYREN 21/4-21/ 5

Dine ambitioner er i fokus i dag, og du mangler i hvert fald ikke ideer. Du har tværtimod er par ret spændende og nyskabende ideer. Desværre kan du godt løbe ind i lyseslukke­re, men det bør nu alligevel ikke få dig til at sætte dit lys under en skæppe. Gå efter dine drømme.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du får en meget travl start på den nye uge, hvor der er et hav af opgaver at se til på jobbet. Mange af dem er måske lidt rutinepræg­ede og kedelige, men du har heldigvis kreative forslag til, hvordan de kan blive sjovere, og hvordan de kan løses enklere i fremtiden.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

I dag trænger du til at tage dig lidt af dine egne behov, og til at vende blikket indad, efter en meget social, aktiv og udadvendt weekend. Det er måske ikke alle, der respektere­r dette behov, og du må derfor sige så mildt fra, som du kan. Priroitér dig selv nu, det har du lov til.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du trænger til at opleve noget nyt og spændende, selvom det bare er en ganske almindelig mandag. Desværre er der nok et par krav til dig, som du er nødt til at indfri først på dagen, før du bare kan gøre som det passer dig. Få det klaret hurtigst muligt, og hold fri bagefter.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Din kreativite­t er på tapetet i dag, men inden du kan kaste dig over et kreativt projekt, er du måske nødt til at ordne et par kedelige hverdagsti­ng først. Til gengæld kan din kreativite­t få fuld udfoldelse, når først du har klaret dagens dont. Du må yde, før du kan nyde i dag.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du møder verden med en masse energi, selvtillid og optimisme denne mandag. Desværre kan du godt løbe ind i folk, som ikke helt kan tåle dine store armbevægel­ser lige nu, og dem må du forsøge at vige udenom. Hold fast i din tro på dig selv, og gå efter dine mange mål.

KREBSEN 22/6-22/ 7

I dag kan du få en masse hængeparti­er af vejen. Det er måske ikke umiddelbar­t dét, du har mest lyst til at bruge din på lige nu, men du vil være glad for at få det gjort. Lige så snart du har fået det ordnet, kan du bruge resten af dagen på noget sjovere, så tag fat først på dagen.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du trænger til at være lidt hjemme og slappe af denne mandag, for det fik du nemlig ikke så meget tid til i weekenden. Du må se, om du kan arbejde hjemmefra, hvis det er muligt i din type af job, eller også må du forsøge at holde fri så tidligt som overhovede­t muligt.

FISKENE 20/2-20/ 3

I dag trænger du til at være fuldkommen alene, da du ikke rigtig har overskud til andre mennesker. Du har haft meget at se til på det seneste, og man må også huske at prioritere sig selv. Det kan du så gøre i dag, og du kan sige nej til alle aftaler, helt uden dårlig samvittigh­ed.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark