Ekstra Bladet

ESBJERG AFVIST AF TRÆNER- FAVORIT

Ólafur Kristjáns son har afvist kontraktti­lbud det fra Esbjerg F C Nord sjællands bestyrelse­sformand Tom Vernon har et stort ønske om at finde spillere fra akademiet i Ghana i startopsti­llingen Risikoen for nedrykkern­e bliver mindsket i ny tv- aftale

- KLAUS EGELUND MADS GLENN WEHLAST ege@ eb.dk mgw@ eb.dk

Det er nu tre uger siden, at Esbjergs bestyrelse mistede tålmodighe­den med cheftræner John Lammers og lossede bronzeskab­eren ud i den bidende vestenvind.

Udsigterne til at finde en permanent ny boss er dårlige, og jagten blev endnu vanskelige­re i den forgangne uge.

Esbjerg havde nemlig udset sig en Superliga- kending til at overtage det ledige trænersæde. Islandske Ólafur Kristjánss­on afsluttede sidste weekend sæsonen med FH Hafnarfjör­dur, og Esbjerg havde udset islændinge­n til at tage over på vestkysten.

Vestjydern­e smed i sidste uge et kontraktud­spil på bordet for Ólafur Kristjánss­on, fordi han med sit talentarbe­jde i FC Nordsjælla­nd og sit grundige arbejde i Randers FC blev anset for den oplagte løsning efter trænerfyri­ngen.

Ólafur Kristjánss­on har imidlertid afvist kontraktti­lbuddet fra Esbjerg.

Ingen deadline

Islændinge­n forlod Randers FC midt i kaosset, der fulgte omkring direktør Michael Gravgaard og dokumentar­programmet ’ Superliga Backstage.’ Erfaringer­ne fra den ansættelse betød, at Ólafur Kristjánss­on i fremtidige job ville have indflydels­e på sit trænerteam og spillerind­køb.

De punkter er ikke i spil i Esbjerg, hvor sportschef Jimmi Nagel Jacobsen har stået for spillerind­køb siden Ted van Leeuwen smuttede retur til Holland.

Claus Nørgaard er blevet hentet ind som assistentt­ræner efter bruddet med Sønderjysk­E, og hans forfremmel­se til midlertidi­g cheftræner signalerer klart, at han er værdsat og højt i hierarkiet.

Det efterlader ikke plads til at manøvrere for Esbjerg, og det koster aftalen med Kristjánss­on.

– Jeg vil ikke sætte en deadline på, hvornår vi har en aftale med en ny cheftræner. Vi afsøger markedet efter den rette kandidat, siger Jimmi Nagel Jacobsen til Ekstra Bladet.

Jeg vil ikke sætte en deadline på, hvornår vi har en aftale med en ny cheftræner

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark