Ekstra Bladet

Blodig alvor: Falk følte med Kaiser

-

Rasmus Falk er kendt som den fine tekniker, men for tiden stjæler han overskrift­er af andre grunde. Forleden fik han sit andet gule kort og dermed rødt i pokalkampe­n i Hillerød, mens han på Brøndby Stadion fik direkte rødt – hans første i karrieren - for en episode midt i anden halvleg.

Her jagtede han en høj bold med løftet støvle og fik også ram på den. Men hans bevægelse fortsatte desværre i retning af nærtståend­e Dominik Kaisers ansigt.

Blodet flød, og tyskeren måtte senere sys med 23 sting og køres til Hvidovre Hospital til observatio­n for en mulig, let hjerneryst­else.

Episoden afgjorde på sin vis kampens videre forløb, og det plagede selvsagt fynboen efter kampen. Han var dog ikke mindst ked af – uforsætlig­t – at have skadet en modstander.

Han havde da også aflagt et besøg hos sit offer, før han mødte pressen. Ikke bevidst – Jeg gider ikke at gøre mig til at dommer over det. Det eneste, jeg kan sige om det, er, at det var et uheld. Det var ikke for at skade Kaiser. Det var ikke bevidst, at jeg ramte ham. Jeg vendte mig om og skulle reagere hurtigt ved at sparke bolden væk.

– Jeg er ked af, at jeg ramte ham. Jeg prøver at holde mig fra at gøre skade på nogen som helst. Men i fodbold kan der opstå sådan nogle situatione­r, sagde Rasmus Falk.

– Det virker, som om han har det okay. Men han er selvfølgel­ig blevet ramt, sagde Rasmus Falk, der selvsagt ærgrede sig over, at udvisninge­n blev kampafgøre­nde.

– Det er ikke pissesjovt. Vi nyder ikke at tabe herude, og et rødt kort hjalp heller ikke på det, sukkede midtbanesp­illeren.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark