ANFØRER HAR ALDRIG TABT TIL AGF

Landskamp- pausen skal nydes ekstra for Randers, der ligger på en foreløbig tredjeplad­s

- PETER BAGGE pba@ eb.dk

1- 0 Emil Riis Jakobsen ( 53)

2-0 Alhaji Kamara ( 87) ----------------------------Der er fortsat mindst en ting, som Randers- anfører Erik Marxen endnu ikke har prøvet i en lang Superliga- karriere.

Han har til gode at tabe til AGF.

Selv om han efter 2- 0- sejren fortsat er ubesejret i over fire år, ville anføreren efter sejren for øjnene af et rekordstor­t publikum – 9947 – ikke lade sig rive med, da den lokale radio pustede sig op til, at Randers havde pulveriser­et gæsterne fra Aarhus.

– Det bedste ved sejren er, at vi på grund af landskamp- pausen i 14 dage er nr. tre i tabellen, sagde Erik Marxen, der vil nyde det ekstra, mens tid er, fordi de næste kampe vil være på udebane mod henholdsvi­s FCM og Brøndby.

Svendeprøv­en

Selvfølgel­igt giver det mig ekstra motivation at spille mod AGF

Det vil blive svendeprøv­en for Randers- mandskabet, der for anden gang i år stoppede en AGF- stime, da hjemmehold­et selv holdt fast sin sejrsmarch med den fem sejre på stribe.

Efter syv sejre i træk kom ’de hviie’ til gengæld ned på jorden i et lidt af slagsmål, hvor der blev uddelt en byge af advarsler.

Det blev altså en gentagelse af forårets møde i Europa League- kvalifikat­ionen, hvor AGF kom til kort efter seks sejre i streg.

Efter en 1. halvleg, hvor de to hold skulle føle hinanden på tænderne, satte Emil Riis tidligt i 2. halvleg gang i festen med målet til 1- 0.

Angrebskol­lega Marvin Egho trak sig sejrrigt ud af en hovedstøds­duel og fik dirigeret bolden ned for målskytten­s fødder.

Frit løb

Da AGF satsede butikken på en udligning, blev der frit løb til fodrappe Saba Lobjanidze, som i stedet for et sidste træk valgte at spille den indskifted­e Alhadji Kamara fri.

Den tidligere Vendsyssel­angriber kunne score mellem benene på Aleksandar Jovanovic til 2- 0.

– Selvfølgel­igt giver det mig ekstra motivation at spille mod AGF, og det er ikke kun, fordi at jeg aldrig har tabt en AGF- kamp. Det er måske lidt tilfældigt, men det er lige så meget, fordi jeg bor i Aarhus, siger Erik Marxen, der er af samme grund ofte har været misundelig over den store opmærksomh­ed, som AGF har nydt på bekostning af blandt andet Randers.

Kampen havde i øvrigt to dommere, fordi Michael Tykgaard måtte udgå i pausen og blev erstattet af 4. dommer Michael Redder.

?? FOTO: BO AMSTRUP/ RITZAU SCANPIX ?? Stopklods
Emil Riis Jakobsen scorer til 1- 0 og igen fik Randers stoppet ’de hviies’ sejrsstime.
 ?? FOTO: BO AMSTRUP/ RITZAU SCANPIX ?? Randers FC’s Emil Riis Jakobsen i kamp med AGF’s Frederik Tingager ( bagerst).