Ekstra Bladet

Uafklaret trænerjagt

-

Claus Nørgaard tabte for første gang i rollen som cheftræner i Esbjerg. Men om det også er ham, der står i spidsen for holdet, når de trængte vestjydern­e skal i kamp igen efter landskamp- pausen, hvor først FC København venter og derefter FC Midtjyllan­d står hen i det uvisse.

Vestjydern­es sportschef Jimmi Nagel ville i hvert fald ikke røbe noget efter gårsdagens nederlag til rivalerne fra Sønderjysk­E.

– Jeg har intet nyt at tilføje i forhold til tidligere. Vi arbejder stadig på sagen – og du får mig ikke til at sige hverken det ene eller andet, lød meldingen.

Reduceret trup

– En landskamps­pause kan jo ellers være en god anledning, fordi der er ekstra dage for en ny træner til at arbejde med truppen?

– Det ved jeg såmænd ikke – for vi har jo kun en stærkt reduceret trup hjemme. Jeg tror, at det er ti mand. Resten er væk til landsholds­opgaver, konstatere­de han.

Claus Nørgaard var naturligvi­s skuffet over sit holds præstation.

For mange fejl

– Vi lavede som hold alt for mange fejl. Og det skete blandt andet fordi at mange individuel­t var under deres vanlige niveau. Og når vi så samtidig ikke evner at udnytte straffespa­rk, ligesom der var situatione­r med hånd på bolden, som ikke gik vores vej, skal det jo gå galt, sagde han, der selv har meldt ud, at han ikke ønsker at blive permanent cheftræner.

Vi lavede som hold alt for mange fejl

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark