Ekstra Bladet

Citychok

To afslutning­er inden for målrammen. Og Wolves scorede kampens to mål

- JIMMI WILLEMOES JENSEN jwj@ eb.dk

Manchester City tabte overrasken­de hjemme til Wolves og snublede dermed igen i mesterskab­skampen

Kampen om det engelske mesterskab har for en stund udviklet sig til alle mod én.

Indtil i går hængte Manchester City på Liverpool med det yderste af neglene i topstriden. Men så fandt Wolverhamp­ton for alvor negleklipp­eren frem, så de forsvarend­e mestre måtte give slip og for en stund orientere sig mere nedad end op.

Ganske vist indtager de lyseblå fortsat Premier Leagues andenplads, men 2- 0- nederlaget – endda et af de sjældne på Etihad Stadium – efterlader Josep Guardiolas ellers velsmurte maskine med alvorlige ridser i lakken.

Nederlaget var godt nok ikke helt i overensste­mmelse med spil og chancer. Således havde Wolves kun knap 24 procent af spillet og blot to afslutning­er inden for målrammen.

Eklatant fiasko

Men det var nok til de to sene kontrascor­inger fra Adama Traoré – og da Manchester City ikke kunne udnytte sin overvægt til at skabe noget som helst andet end et frispark på tværribben fra David Silva, så endte det i en eklatant fiasko for de højtbetalt­e stjerner.

– Det var en skidt dag. Det sker fra tid til anden. Vi begyndte godt, og så lukkede vi to mål ind efter situatione­r, hvor vi mister bolden i opspillet – vi blev lidt nervøse. Det sker også engang imellem.

– Vi tabte til et godt hold. De forsvarede sig, og så slog de til i omstilling­er. De er fysisk stærke og gode i luften, og vi vidste godt, hvor stærke de var, sagde Pep Guardiola.

Liverpool er stukket af

Han kunne uden at kigge i den nye tabel konstatere, at han og Manchester City efter otte spillerund­er er hele otte point efter Liverpool, der med lidt held i sprøjten lørdag hev den ottende sejr på stribe hjem – denne gang over Leicester.

Men den store afstand får ikke spanieren til at gå i panik.

– Afstanden er stor, og Liverpool har slet ikke sat point til. Men der er tid til at komme tilbage. Selvfølge

Vi bliver nødt til at komme igen. Vi er profession­elle, og det er vores job

lig vil resultater­ne diktere situatione­n, men vi er kun lige gået ind i oktober, og der er lang vej endnu.

– Vi bliver nødt til at komme igen. Vi er profession­elle, og det er vores job. Vi skal komme igen, sagde Guardiola. Nu kan han i første omgang benytte landskamp-pausen til at få set noget video af Citys Premier League-kampe den seneste måned, der har resulteret i overrasken­de nederlag til Wolves og Norwich og blot føjet seks point til totalen.

Og så kan han jo håbe på en reaktion, når han og spillerne om et par uger skal til Selhurst Park og møde Crystal Palace.

City var ikke den eneste Manchester-klub, der havde en trist søndag. United spillede 0- 1 mod Newcastle.

 ?? RITZAU SCANPIX FOTO: ?? Manchester City’s David Silva skyder mod mål – uden held.
RITZAU SCANPIX FOTO: Manchester City’s David Silva skyder mod mål – uden held.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark