Ekstra Bladet

Patrick Nielsen tilbage med sejr

- ANDERS FUNDER anders.funder1@ eb.dk

526 dage. Så længe havde Patrick Nielsen været væk fra bokseringe­n.

Men lørdag aften i Gillelejeh­allen gjorde 28- årige Patrick Nielsen comeback efter lidt over 17 måneders fravær fra profession­el boksning.

I ringen ventede den 34å rige armensk-franske Armen Ypremyan. U middelbart­en overkommel­ig modstander, som Albertslun­dbokserens kulle besejre, hvis boksekarri­eren skulle tilbage på sporet.

Det lignede en determiner­et og dybt fokuseret Patrick Nielsen, der trådte op i ringen. Patrick Nielsen sendte et par dybe leverstød afsted til kroppen på sin armenske modstander, men holdt sig samtidig på afstand med sit højre-jab.

Dominerede

Ypremyan klamrede sig flere gange til sin danske modstander og rev Patrick Nielsen omkuld, lige inden gongongen lød i 1. omgang. Patrick Nielsen ledte efter åbningerne med de dybe kombinatio­ner, men landede også et par solide venstre- hooks i kampens hede.

Blodet fossede fra Patrick Nielsens næse i 5. omgang.

Her var danskeren den dominerend­e, men tog også imod et par hårde slag og gik måske mere i infight, end han burde.

6. omgang begyndte med en ordentlig kæberasler fra Patricks højre-handske i ansigtet på Ypremyan. Men danskeren virkede også tappet for kræfter. Det var ikke hurtighede­n, men derimod de store sving, der skulle gøre arbejdet i ringen.

Patrick Nielsen mistede selv balancen i sidste omgang, mens publikum opildnede en sidste gang til, at danskeren skulle sætte nådesstøde­t ind. Han respondere­de med et energiudbr­ud, og de sidste anstrengel­ser blev til et par voldsomme slag, der sendte Ypremy i defensiven.

Patrick Nielsen vandt kampen med dommerstem­merne 79- 73, 80- 72 og 79- 73.

Selv sagde han efter kampen:

– Tusind tak for støtten. Det var en rigtig lortekamp, jeg leverede. Det er jeg rigtig ked af, men forhåbentl­ig bliver det bedre næste gang, lød det.

Det var en rigtig lortekamp, jeg leverede. Det er jeg ked af, men forhåbentl­ig bliver det bedre næste gang

 ?? FOTO: JONAS OLUFSON ?? Patrick Nielsen ( th.) besejrede Armen Ypremyan, men kønt var det ikke.
FOTO: JONAS OLUFSON Patrick Nielsen ( th.) besejrede Armen Ypremyan, men kønt var det ikke.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark