Ekstra Bladet

Fire uger mere til Bandidos-rocker

- METTE FLECKNER fleck@ eb.dk

En 32- årig rocker blev i første omgang kun fængslet i syv dage sigtet for et blodigt overfald på en anden mand på en landevej i Vestsjælla­nd mandag i sidste uge.

I går var han atter for en dommer ved Retten i Holbæk, der nu vurderede, at den anholdte skal sidde bag tremmer i yderligere fire uger. Det oplyser seniorankl­ager Randi Tviele til Ekstra Bladet.

Uklart motiv

Anklageren kan ikke fortælle yderligere, da retten stadig holder dørene lukket.

Ekstra Bladet har tidligere erfaret, at den fængslede mand er Bandidos-rocker. Han nægter sig skyldig i sagen.

Det er uklart, hvad motivet er for overfaldet. Politiet har sagt, at de behandler sagen som drabsforsø­g inden for en personkred­s, der ’ i forvejen har et vist indbyrdes kendskab til hinanden’.

Slog offer med økse

Det 45- årige offer mødte gerningsmæ­ndene på Ulstrupvej nær Gørlev mandag 30. september kort før klokken 15, hvor flere forbipasse­rende blev vidner til overfaldet.

Af sigtelsen, der blev læst op i retten i sidste uge fremgik det, at anholdte var sigtet for i forening med flere medgerning­smænd at have slået offeret flere gange med bl. a. en økse, så han pådrog sig ansigtslæs­ioner og frakturer på kranie og kæbe.

Det stærkt kvæstede offer blev bragt på hospitalet. Politiet har endnu ikke anholdt andre i sagen, selvom der var flere gerningsmæ­nd, som slog løs på offeret med diverse slagredska­ber.

Gerningsmæ­ndene flygtede i en lille lys bil, muligvis en Peugeot. Den 32- årige er fængslet på en mistanke om særdeles grov vold.

 ?? FOTO: JONAS OLUFSON ?? Overfaldet, hvor der blev brugt en økse, skete her på Ulstrupvej nær Gørlev. Retten har forlænget fængslinge­n af rockeren.
FOTO: JONAS OLUFSON Overfaldet, hvor der blev brugt en økse, skete her på Ulstrupvej nær Gørlev. Retten har forlænget fængslinge­n af rockeren.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark