Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at nogle dygtige dyrlæger og jægere burde indfange, bedøve og kastrere de få, flotte hanulve, vi har i Danmark. Og så finde et sted i Jylland, hvor de kan leve bag en indhegning. Ulven har også ret til at være her. Tina Jensen Taasinge

at der er håb, selvom Nye Borgeliges Anahita Malakians er blevet tvunget til at sige sit job op på en burgerbar på Nørrebro efter hadmobning på hjemmeside­n konfront.dk og trusler og vold fra venstreeks­treme Antifa. For heldigvis tager den demokratis­ke del af venstreflø­jen afstand, så der burde kunne samles flertal for at forbyde både konfront.dk og Antifa med udgangspun­kt i antihad- og antiterror­lovgivning­en. Michael Thestrup Brønshøj

at det må være den voldsomme politikerl­ede her i landet, der gør, at der allerede nu efter kun 100 dage i en ny valgperiod­e, som normalt varer cirka fire år, galpes på om løftebrud og andre dårlighede­r. Valgløfter­ne gælder vel for alle årene, så meget kan nås endnu.

Veber Finnedal København

at det som bekendt er meget, meget lettere at bruge pengene end at skaffe dem. Enhedslist­en har som altid sugerøret helt nede i statskasse­n og vil bruge mere, end der er råd til. Utroligt nok er lige netop Enhedslist­ens vælgere præcis dem, der tilfører staten færrest penge. De tror, at pengene hænger på træerne. Enhedslist­en er ikke kun farlig, men simpelthen en torn i øjet på al sund fornuft.

Lars Michael Tjellesen Østermarie Bornholm

at det ikke er nogen overraskel­se, at politimord­eren i Paris tilhørte en radikal udgave af islam. Dette angreb burde åbne øjnene på de sidste tvivlere. Vesten er under angreb – og det er ikke Putin og Trump, vi skal frygte.

Eva Terndrup Lindelse Rudkøbing

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark