Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du har brugt meget tid på dine hobbyer på det seneste, og selvom du måske føler, at du må bestille noget fornuftigt nu, så brug gerne endnu en dag på dine hobbyer, og gerne i selskab med andre. I aften kan du så sætte tid af til at være alene, og ordne praktiske ting og sager.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du har prioritere­t dit parforhold højt på det seneste, hvis du altså er i et, eller også har du sikkert prioritere­t andre nære og vigtige relationer. Det bliver der også tid til det meste af dagen i dag, men i aften har du brug for lidt tid for dig selv, så du kan ordne et par småting.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du suser fra det ene til det andet lige nu, og heldigvis nyder du at have travlt. Du har også mange aftaler i dag, men det kan du også nemt overskue. Fra i aften trænger du dog til at være hjemme, så du kan være nærværende overfor dine nærmeste, og så du kan få slappet af.

TYREN 21/4-21/ 5

Du har haft meget fokus på dine ambitioner og din fremtid på det seneste, og du har måske især haft fokus på din karriere. I dag kan du give dine karriereøn­sker endnu et fremstød. Fra i aften trænger du nok til at lade det hele hvile lidt, og kan bruge tiden på gode venner.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du har haft et par travle dage på jobbet, og du får også travlt i dag. Det generer dig heldigvis ikke, da du har meget energi. Fra i aften har du dog brug for også at få lidt fritid, og du kan især bruge tid på din partner, hvis du er i parforhold. Uanset hvad, så hold gerne fri i aften.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du lytter meget til dine egne behov for tiden, og det bør du også gøre i dag. Det er måske ikke altid, at man føler, at man kan tillade sig at tænke på sig selv, men gør det endelig alligevel. Allerede fra i aften er der en masse socialt på tapetet, og det gælder også de kommende dage.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du nyder at opleve en masse nyt for tiden, og det gælder især ting, som giver dig nye perspektiv­er på hverdagen. I dag kommer der nok også til at ske et par ting, som inspirerer dig, og i aften tænker du nok over, hvordan du vil bruge inspiratio­nen helt konkret i fremtiden.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du har været meget optaget af din kreativite­t på det seneste, og i dag kan du måske komme helt i mål med et kreativt projekt. Det kan være, at du føler, at tiden er inde til at bestille noget mere fornuftigt, men det skal du nok få tid til i aften, hvor praktiske opgaver venter.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

Du er meget social og udadvendt lige nu. Det er du også til at begynde med i dag, men fra i aften har du fået nok af det, og trænger pludselig til at vende blikket indad for en stund, så du kan lytte til dine egne behov. Det bør du også gøre, men nyd at være social først på dagen.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du har sikkert gået og klaret en masse hængeparti­er på det seneste, og i går blev du nok også de fleste af dem kvit. I dag er alligevel nok et par småting, du har glemt, og dem kan du få af vejen lige så stille. I aften kan du bruge tiden på noget sjovt, og det trænger du også til.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du har nydt at være hjemme så meget som muligt på det seneste, og det vil du også nyde at være det meste af tiden i dag. Dog skifter dit humør markant i aften, for dér trænger du til at komme lidt ud, så du kan opleve noget sjovt sammen med andre. Hver ting til sin tid.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du har haft meget brug for at være alene på det seneste, og sådan har du det også i dag. Du keder dig dog langtfra i dit eget selskab, du er nemlig god til at opleve noget på egen hånd lige nu. Alting har dog en ende, og fra i aften er du pludselig mægtig social og udadvendt.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark