Ekstra Bladet

ELBILER ER EN HÅBLØS DRØM

-

Så er debatten om elbiler til alle blusset op igen! Man skriver side op og side ned om, hvor godt det ville være for miljøet, hvis alle kørte i elbiler! Sådan noget vrøvl!

Det kan da godt være, at nogle synes, at det er fint – men det er da kun de millionære­r, der ved siden af deres milliondyr­e benzinbile­r har råd til at anskaffe en Tesla!

Har man overhovede­t spekuleret på, hvor al den energi til 12 millioner elbiler – alle familier har jo to biler i dag – skal komme fra? Vindmøller måske? Ingen vil jo have dem i baghaven – og de må heller ikke ødelægge havudsigte­n!

Solceller? Ingen vil have de nye solcellepa­rker, for de ødelægger jo den smukke udsigt ud over markerne!

Så er der kun atomkraft tilbage – men det er et frygteligt fyord, som jeg slet ikke må nævne.

Jeg er selv pensionist og har lige råd til at køre i en lille benzinbil, når jeg skal besøge mine børn og venner! Hvis det skulle være en elbil, ville jeg ikke have råd til at købe den!

Og ejendomsse­lskabet ville bare i min lille bebyggelse skulle sætte omkring 200 ladestik op ved parkerings­pladserne, hvis vi allesammen kørte i elbiler – for vi kan jo ikke trække ledninger op til første eller anden sal!

Man kan heller ikke komme af med en brugt elbil, for batteriet vil koste en formue at få skiftet! Og kommunen må afhente alt skrald hos borgerne, da de ikke længere selv vil kunne køre på genbrugspl­adserne, fordi elbiler ikke må få anhængertr­æk!

Og campingpla­dserne må lukke, for det er slut med campingvog­ne.

Man kan heller ikke køre på ferier i udlandet, fordi det ville medføre, at hundredtus­indvis af bilister konstant ville holde i kilometerl­ange køer for at lade op!

Så stop med at snakke om den fremtid – det er utopi!

Per Lillien Sørensen Dybbølvej 9

Slagelse

Vi kan jo ikke trække ledninger op til første eller anden sal

 ?? FOTO: JOACHIM ADRIAN RITZAU SCANPIX ?? Der er kun de allerriges­te Tesla- ejere, der bakker op om planerne om flere elbiler, mener Per Lillien Sørensen.
FOTO: JOACHIM ADRIAN RITZAU SCANPIX Der er kun de allerriges­te Tesla- ejere, der bakker op om planerne om flere elbiler, mener Per Lillien Sørensen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark