Ekstra Bladet

VI GÅR EFTER MANDEN

-

DBU søger gennem Mercuri Urval en ny direktør, og Slyngelstu­en hjælper de eventuelt knap så Djøfvante ansøgere med at oversætte kravene i opslaget.

For at være en relevant kandidat til direktørst­illingen skal du blandt andet have:

på diTopledel­seserfarin­g rektionsni­veau og erfaring med betjening af politiske fora ( du skal være ultra loyal over for bestyrelse­n og kun udtale dig, så det flugter med formandens synspunkte­r om for eksempel det prægtige VM- værtsland, Qatar).

strategiud­vikErfarin­g med ling og strategiim­plementeri­ng ( du skal kende forskel på 4- 4- 2 og 3- 4- 3 med hængende 9’er).

til og erfaVeludv­iklet evne ring med at navigere imellem forskellig­e interesser og perspektiv­er på organisati­onen ( du skal kunne drikke bajere med bredden og sejle op ad åen på det høje C, kunne klappe begejstret ad kvindefodb­old og være mand for en knivskarp slipseknud­e).

forSolid kommerciel ståelse for at sikre det videre udviklings­grundlag ( du skal vide, hvordan man over en jovial frokost smører potentiell­e sponsorer).

forventer Som person vi, at du er en stærk relationss­kaber ( du skal kunne foregive, at du synes, Mads Øland er verdens festligste fyr).

åben ( tag

Du skal være det med et gran salt, for du har en pressechef til at sætte spin i bolden) og visionær og formå at sætte en ambitiøs og tydelig retning, som kan skabe følgeskab og respekt om DBU ( kig endelig ikke på din forgænger).

gode løn- og DBU tilbyder ansættelse­sforhold (du vil kunne pleje din teint på eksotiske rejsemål, være tæt på Christian Eriksen, få fornuftige diæter samt billetter og trøjer ad libitum).

 ?? BILLEDMONT­AGE: ANNE MARIE DYRKILDE ?? slyngelstu­en@ eb.dk Er du pumpet op til at blive en del af noget større? Så søg jobbet som direktør for DBU.
BILLEDMONT­AGE: ANNE MARIE DYRKILDE slyngelstu­en@ eb.dk Er du pumpet op til at blive en del af noget større? Så søg jobbet som direktør for DBU.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark