Ekstra Bladet

Drabssigte­ts mor: Jeg er blevet kaldt morder- mor

-

Det har store konsekvens­er for familien til den 42- årige mand, at han er fængslet i den opsigtsvæk­kende sag.

Det fortæller hans 61- årige mor, da Ekstra Bladet møder hende i hendes hjem. Hun virker skrøbelig oven på en hård tid.

Hun har først haft kontakt med sin søn i sidste uge via brev.

– Jeg har stadig ikke haft mod til at besøge ham, fortæller hun.

– Hvorfor ikke?

– Hvis han koldblodig­t kan slå to mennesker ihjel ... jeg havde selv anmeldt ham, selvom han er min søn, hvis jeg havde vidst det.

Men jeg har slet ikke haft nogen mistanke overhovede­t, siger hun.

Om oplysninge­n om, at hendes søn har skiftet forklaring og nu siger, at det ikke var ham, men den medsigtede, der begik drabene, siger hun, at det tror hun mere på.

Kærlig dreng

– Jeg kender ham som en stor, kærlig bamse, som altid kommer og tager fat om os og siger, at han elsker os. En glad fyr, der ikke generer nogen, siger moderen, mens hendes mand og sønnens 86- årige far tilføjer:

– Han er den kærligste dreng. Så jeg fatter det overhovede­t ikke. Men ... ( den sigtede, red.) har før taget skylden for noget, siger han og henviser til en sag, hvor sønnen og hans kammerat blev taget med narko i bilen, der ikke var hans.

I kølvandet på anholdelse­n af hendes søn har nogle medier baseret på anonyme kilder skrevet, at hendes søn undersøges i relation til drabet på Emilie Meng. En påstand, som ikke er bekræftet af politiet.

Men det har ført til chikane af familien.

Kaster æg

– De råber morder- mor efter mig, når jeg er nede i byen. De kaster æg efter vores vinduer, siger kvinden og fortæller, at der også er blevet skrevet ’ Morder’ med silikone på deres vindue.

Hun har måttet få nervepille­r, mens hendes mand har fået et nervesamme­nbrud og har været indlagt.

– Hvad tænker du, hvis han har gjort det?

– Så skal han have sin straf. Det er lige meget, om det er min søn eller ej. Og hvis han ikke har slået nogen ihjel, så skal han ikke have nogen straf.

Der er ikke fokus på fakta i den her sag

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark