Ekstra Bladet

Sigtet for ny forbrydels­e

-

De er allerede sigtet for to brutale drab, og politiet har nu føjet endnu en alvorlig forbrydels­e til anklagerne mod de to mænd på 34 og 42 år.

Foruden drabene på 68årige Kiehn Georg Andersen og 80- årige Poul Frank Jørgensen, hvis hjem også blev sat i brand efterfølge­nde, har politiet sigtet dem for at have begået et hjemmerøve­ri i Skibby med et oversavet jagtgevær 1. juni i år.

Og det stopper ikke der at dømme efter politiets udmelding.

Bekymrende billede

– Vores efterforsk­ning tegner et meget bekymrende billede af de to anholdte, som vi mistænker for at være indblandet i flere andre alvorlige og grove forbrydels­er ud over de to drab og hjemmerøve­riet i Skibby. Så vi fortsætter med en dybdegåend­e efterforsk­ning mod de to mænd, indtil alle kort i sagen er blevet vendt, fortæller politiinsp­ektør Kim Kliver fra Sydsjællan­ds- og Lollands Falsters Politi.

De nye sigtelser er dog kun rejst af politiet og ikke officielt i retten, og de indgår derfor ikke i fængslings­grundlaget for de to mænd.

Den 34- åriges forsvarer Eigil Strand understreg­ede derfor i retten, at den yderligere sigtelse ikke skulle tillægges betydning i forhold til, om hans klient fortsat skulle sidde varetægtsf­ængslet.

Falsk lod i vægtskålen

– Det er et falsk lod i vægtskålen, det skal retsforman­den set bort fra, sagde forsvarere­n.

Han mente, at hans klient skulle løslades, fordi han ikke kan påvirke sagens forfølgnin­g på nuværende tidspunkt.

Dommeren varetægtsf­ængslede dog den 34- årige frem til 7. november.

Hjemmerøve­ri i Skibby med et oversavet jagtgevær

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark