Ekstra Bladet

FORHOLDET ER SLUT -CHRISTINA ER GRAVID

Michael og Christina, der ikke længere er sammen, kommer med en chokafslør­ing efter gårsdagens sæsonafslu­tning

- PERNILLE CHRISTENSE­N pc@ eb.dk

Da sidste afsnit af sæsonens ’ Gift ved første blik’programmer i aftes sluttede kl. 21 på DR1, lignede det en trods alt lykkelig slutning for parret Christina Arenholdt Nielsen og Michael Sommer.

Det unge ægtepar, der har været hovedperso­nerne i det mest stormfulde forhold i ’ Gift ved første blik’ nogensinde, erklærede, at de trods mange op- og nedture i de relativt få uger, optagelser­ne varede, havde valgt at forblive gift.

Efter optagelser­ne sluttede, er betingelse­rne for parrets forhold ikke just blevet nemmere.

Ekstra Bladet kan nemlig afsløre, at Christina Arenholdt Nielsen er gravid og venter parrets fælles barn.

En ekstra chance

Det er desværre ikke en solstråleh­istorie, hvor tvægteparr­et er faldet til ro og glæder sig til at blive forældre sammen, for Christina og Michael danner ikke længere par.

I gårsdagens sæsonafslu­tning på ’ Gift ved første blik’ fortalte de ellers tvpræsten Michael Brautcsh, at de ville give deres ægteskab en ekstra chance, og det tyder noget også på, at de har gjort.

De har nemlig endnu ikke ladet sig skille, selvom det er flere måneder siden, at optagelser­ne til programmet sluttede.

Sårbar situation

På grund af den meget specielle og sårbare situation parret er i, har de ikke ønsket at tale med pressen i forbindels­e med afslutning­en på kærligheds­eksperimen­tet.

I stedet har de valgt at sende en fælles udtalelse til Ekstra Bladet, hvor de kort fortæller om den ømtålelige situation, de står i.

’ Vores ægteskab har været fyldt med masser af glæde og ønsker om en fælles fremtid og familie, men også med en masse udfordring­er og konflikter. Vi er gået fra hinanden, men er stadig gift og taler sammen. Det er dog en ekstra skrøbelig tid for os lige nu, da Christina er gravid,’ skriver parret.

Videre på fuld skrue

I deres fælles udtalelse understreg­er Christina Arenholdt Nielsen og Michael Sommer også, at de ikke yderligere ønsker at kommentere noget som helst om det barn, Christina venter, og hele situatione­n omkring det.

’ Vi har fået flere henvendels­er vedrørende dette, som vi her bekræfter og samtidig melder ud, at vi ønsker at være private omkring denne situation, som vi nu står i, og har ingen yderligere kommentare­r til dette. Vi håber, at folk vil respektere dette ønske.’

Undervejs i ’ Gift ved første blik’ blev det unge par advaret af ekspertern­e mod at gå for hurtigt frem, men som Michael Sommer sagde for et par uger siden:

– Vi følger ikke deres råd. Vi kører videre på fuld skrue. Vi er så glade for hinanden, så vi kan slet ikke finde ud af at sætte farten ned.

Siden har han dog indset, at det nok havde været smart at lytte til ekspertern­e:.

– Jeg må erkende, at ekspertern­e havde ret. Vi skulle have taget den lidt med ro.

Vi er gået fra hinanden, men er stadig gift og taler sammen

 ?? FOTO: DR ?? Venter barn
Det stormfulde forhold mellem Michael og Christina er ikke blevet mindre stormfuldt. Parret venter barn, men er ikke længere sammen.
FOTO: DR Venter barn Det stormfulde forhold mellem Michael og Christina er ikke blevet mindre stormfuldt. Parret venter barn, men er ikke længere sammen.
 ?? FOTO: DR ?? ’ Det er en ekstra skrøbelig tid for os lige nu, da Christina er gravid’, skriver parret.
FOTO: DR ’ Det er en ekstra skrøbelig tid for os lige nu, da Christina er gravid’, skriver parret.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark