Ekstra Bladet

Sådan går det med Anja og Dennis

-

Tårerne trillede ned ad kinderne på Anja Mølgaard Jakobsen, da hun og Dennis Krogsdal Madsen i aftes i programmet meddelte ’ Gift ved første blik’- præst Michael Brautsch, at de ønskede at blive skilt og opløse deres tv- ægteskab.

Parret har ikke ønsket at udtale sig til pressen direkte, men både Anja og Dennis har skrevet en kommentar til Ekstra Bladet om, hvordan det går med dem i dag.

’ For mig var det var en hård beslutning at sige nej til at forblive gift, da det selvfølgel­ig var drømmen, da jeg meldte mig. Men for Dennis og mig var forløbet rigtig hårdt at være en del af. Vi var presset under det meste af forløbet, også me

For mig var det var en hård beslutning at sige nej til at forblive gift

re end jeg nok selv var opmærksom på,’ skriver Anja Mølgaard Jakobsen.

Talte godt sammen

Anja og Dennis virkede ellers længe til at have fundet fælles fodslag. De talte godt sammen, og deres nære og fysiske forhold udviklede sig stille og roligt. Men det gik i hårdknude.

’ Dennis og jeg var rigtig gode til at kommuniker­e sammen i begyndelse­n af forløbet, men det tog også hårdt på os, og som tiden gik, blev det sværere og sværere for os. Efter optagelser­ne havde vi brug for ro og til at reflektere. Vi samlede den aldrig rigtigt op efter afslutning­en og har besluttet os for ikke at prøve igen. Og med tiden har jeg indset, at rammerne ikke var ideelle for Dennis og mig,’ skriver Anja Mølgaard Jakobsen.

Dennis Krogsdal Madsen skriver, at han efter eksperimen­tet havde brug for at komme sig og mærke sine egne følelser.

’ I denne periode nåede jeg frem til, at jeg ikke kunne se Anja og mig sammen i fremtiden. Vi har derfor ikke mødtes efter programmet, men kun sms’et lidt og talt i telefon sammen en enkelt gang.’

 ?? FOTO: DR ?? Forholdet mellem Anja og Dennis er helt slut, og lige nu er hendes fokus på studier og veninder.
FOTO: DR Forholdet mellem Anja og Dennis er helt slut, og lige nu er hendes fokus på studier og veninder.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark