Ekstra Bladet

Producente­n: Det har været en succes

-

Godt fire måneder efter optagelser­ne til denne sæsons ’ Gift ved første blik’ begyndte, er facit, at blot et af de fem par stadig kan kalde sig kærester.

Og det endda kun med hiv og sving, efter at Claus og Henriette rent faktisk blev skilt efter programmet.

Kritiske røster vil endvidere mene, at der efterhånde­n er ved at gå lige lovlig meget reality i succes- programmet, hvis sjette sæson i aftes blev afsluttet på DR1.

– Det er afgørende, at alle medvirkend­e føler, de har fået noget ud af at være med, og at de ikke går svagere ud, end de gik ind. Også selvom det gør ondt undervejs, lægger Mette Nissen ud.

Hun er er programmet­s producent og programche­f hos produktion­sselskabet Snowman Production­s.

– Hvordan synes du, denne sæson af ’ Gift ved første blik’ er gået?

– Drømmen er altid, at alle par bliver sammen. Men det er nok også at stile højt. Dernæst er det ønsket, at alle medvirkend­e bliver klogere på sig selv og deres forestilli­nger om parforhold og ægteskab. Ud fra det kriterie har det været en succes, siger Mette Nissen.

– På mange måder har det været en dramatisk sæson med store menneskeli­ge sammenbrud. Hvor går den etiske grænse for programmet?

– Det her er et eksperimen­t med virkelige mennesker og virkelige følelser. Det tager vi meget alvorligt, og det håber jeg også, de medvirkend­e oplever.

Det her er et eksperimen­t med virkelige mennesker og virkelige følelser

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark