Ekstra Bladet

Billig mobil kan godt være bedst

ANMELDELSE: Den prisrigtig­e OnePlus 7T har fået det bedste fra sin dyrere forgænger

- HEINE JØRGENSEN heine@ eb.dk

Det er svært at kalde gårsdagens lancering af OnePlus 7T for en nyhed. Højst usædvanlig­t er telefonen nemlig for længst præsentere­t i Indien, men kommer altså først nu til Danmark.

Og som navnet afslører, er der tale om et af ’halvvejs- produktern­e’ fra OnePlus. Firmaet har typisk en helt ny model klar hvert år, der efterfølge­nde opdateres og pudses af et halvt år efter lanceringe­n.

Det bedste fra Pro

Sådan er det også med OnePlus 7T, der er efterfølge­ren til OnePlus 7. Og hvad gør man så for at polere forgængere­n op?

Jo, man tager noget af det bedste fra den dyrere OnePlus 7 Pro – i dette tilfælde den særdeles habile 90 Hzskærm.

Heldigvis slipper købere af OnePlus 7T for det popup-kamera, der er bygget ind i Pro- modellen for at give plads til en skærm helt uden hak.

Vi foretrække­r det diskrete, dråbeforme­de hak på OnePlus 7T. Pop- up- kameraet i Pro- udgaven er lidt for meget en gimmick og alt for lidt en forbedring af brugerople­velsen, mener vi.

Masser af muskler

OnePlus 7T er med andre ord en pakke, der samler det bedste, som OnePlus kan levere: en skarp og meget hurtig skærm, udmærkede kameraer i et nyt rundt modul og Android 10 med et lag af funktioner fra OnePlus, der er både logiske og praktiske.

Som vanligt er der også masser af muskler i modellen, der har 8 gigabyte RAM og tilstrække­lige 128

Som vanligt er der også masser af muskler i modellen

gigabyte intern lagerplads.

Software og hardware fungerer godt sammen, og så er den indbyggede læser til fingeraftr­yk i skærmen blandt de bedste, man kan få i dag.

Prisen gør ondt

Men selvom OnePlus velfortjen­t kan kalde sin telefon en luksustele­fon til lavere priser, er netop priserne nået op på et niveau, der begynder at gøre ondt. 4699 kroner skal du således slippe for OnePlus 7T, når den sættes til salg om en uge.

Det kan man ikke kalde billigt, men heller ikke for dyrt hvis du er parat til at betale ekstra for kvalitet.

At både Motorola og Nokia kan levere telefoner, som i praksis giver samme glæde for brugerne som OnePlus, til mindst 1000 kroner mindre er dog værd at tage med i overvejels­er. Ejer du allerede en OnePlus 6T eller nyere – og som fungerer – er vores råd: hold roligt fast i din telefon.

Er du derimod på jagt efter et frisk bud på en prisbillig mobil så sæt gerne OnePlus 7T på ønskeliste­n.

 ?? PR- FOTO ?? Ifølge OnePlus kan den nye telefon kaldet OnePlus 7T bedre regulere lyset i displayet, så det ikke belaster dine øjne så meget under brug. Og der kan skrues markant op for lysstyrken, hvis du er ude i sollys.
PR- FOTO Ifølge OnePlus kan den nye telefon kaldet OnePlus 7T bedre regulere lyset i displayet, så det ikke belaster dine øjne så meget under brug. Og der kan skrues markant op for lysstyrken, hvis du er ude i sollys.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark