Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VÆDDEREN 21/ 3-20/4

Du nyder at være i dit eget selskab lige nu, og det skal du endelig også bare give dig selv lov til. Du har nemlig alligevel ikke det store overskud, og derfor kan du bare gøre det, som føles godt og behageligt for dig. Du har måske lyst til blot at dagdrømme dagen væk. Nyd det.

LØVEN 23/ 7-23/8

Du går måske og rydder op i en masse ting og sager lige nu, men overskudde­t er nok ikke så stort til at begynde med. Prøv at tage dagen stille og roligt, og giv dig selv god tid, så går det nok. Hvis du slet ikke kan overkomme at komme i mål med tingene selv, så bed om hjælp.

SKYTTEN 23/ 11-21/ 12

Du vil helst være hjemme for tiden, og heldigivis venter weekenden da også lige om hjørnet. Du har brug for at tage tingene stille og roligt, og derfor bør du holde fri, så tidligt du kan, så kan du få lov til at slappe lidt af. Tillad dig selv at gå lidt ned i gear, det har du brug for nu.

TYREN 21/4-21/ 5

Du nyder at være sammen med gode venner for tiden, eller også bruger du tid på at dyrke en hobby. Uanset om du vælger at bruge tid på vennerne, eller om du fordyber dig i en hobby, er det vigtigt, at der er tale om afslappend­e aktivitete­r. Du trænger til at hygge dig, nyd det.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du nyder at være sammen med din partner lige nu, hvis du altså har en. I trænger nok begge til weekend, så I kan lade alle hverdagens udfordring­er passe sig selv. Hvis du er single, så er dagen måske oplagt til en romantisk date. Uanset hvad, så sørg for at slappe af nu.

STENBUKKEN 22/ 12-20/ 1

Du er meget nysgerrig for tiden, og i dag vil det måske passe dig fint med en tur ud i det blå. Det må gerne være sådan en dag, hvor du slet ikke ser på klokken, hvor blot lader din nysgerrigh­ed råde. Tillad dig selv et lille frikvarter, og hold gerne tidligt weekend, hvis du kan.

TVILLINGER­NE 22/ 5-21/6

Du har fokus på dine fremtidspl­aner lige i øjeblikket, men i dag er du nok ikke just en handlingen­s mand eller kvinde. Du vil hellere bare gå og tænke lidt over tingene. Det er også vigtigt at give sig selv lov til at drømme i ny og næ, så kan du altid se på realiteter­ne en anden dag.

VÆGTEN 24/9-23/ 10

Du trives rigtig godt på dit job for tiden, for der er virkelig er plads til en hyggelig sludder med dine kolleger. Der er måske ikke så travlt lige nu, og derfor opstår der et rum til samtaler. Det gælder bare om at nyde det, for inden I ved af det, er der sikkert en masse at se til igen.

VANDBÆRERE­N 21/ 1-19/2

I dag har du nok brug for at forkæle dig selv lidt. Det hele skal ikke være pligter og hverdag, og i dag kan du tillade dig at bruge tid på alt dét, der gør dig i godt humør. Måske vil du gerne spise et godt sted, eller også har du måske brug for en helt anden form for selvforkæl­else.

KREBSEN 22/6-22/ 7

Du trænger godt og grundigt til at holde weekend nu. Du har fået nok af hverdag, pligter og rutine for denne uge, og du kan måske holde weekend, så tidligt som muligt. Så kan du nemlig bruge din tid på alt dét, du synes er sjovt, og lade alle dagligdage­ns bekymringe­r hvile.

SKORPIONEN 24/ 10-22/ 11

Du er meget kreativt anlagt for tiden, og det gælder særligt i dag. Du kan bruge tid på at fordybe dig nu, og lukke alt, der distrahere­r dig, fuldkommen ude. Det er ikke altid, der er mulighed for det, så det gælder bare om at udnytte, at der er tid til det nu. Brug gerne hele dagen på det.

FISKENE 20/2-20/ 3

Du er meget socialt anlagt lige nu, og du nyder især at lytte til andre mennesker, lige såvel som, at du selv har en masse på hjerte. Der er højt til loftet i dag, og der er plads til at sige alle dine store drømme højt til folk omkring dig. I kan opmuntre og inspirere hinanden.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark