Ekstra Bladet

Rystet over svindelsag

- CHRISTIAN AMBÆK ca@ eb.dk

Onsdag kom det frem, at den tidligere landsholds­spiller Kevin Conboy er blevet frarøvet hele den formue, han har bygget op gennem sin karriere.

Nu reagerer tidligere kolleger og venner fra det nuværende landshold.

– Det er selvfølgel­ig helt forfærdeli­gt. Jeg har et utroligt godt forhold til Kevin, så dengang jeg fik det at vide, var det jo et kæmpe slag i hovedet, fortæller en bevæget Lasse Schöne.

Man vil gerne forsørge sin familie og skabe en økonomiske balance, så man ikke er presset efter sin karriere

Genoa- spilleren var holdkammer­at med Conboy, da de begge tørnede ud for hollandske Nijmegen.

– Jeg håber af hele mit hjerte, at der bliver styr på det, og at han kommer oven på igen, siger Schöne.

Uhyggelig sag

Kevin Conboy står noteret for en enkelt landskamp for det danske landshold, som faldt tilbage i 2012 i en venskabska­mp ude mod Tyrkiet.

Dengang var Daniel Wass også på holdet, da han og Conboy bestyrede hver deres back for danskerne.

– Jeg føler rigtig meget for ham. Det er en uhyggelig sag, at en så tæt på dig kan svindle for det, du har opbygget igennem din karriere, siger Wass.

– Det er måske det, alle fodboldspi­llere frygter. At det, man har tjent og skal leve af, bliver taget fra en. Det er noget af det værste, der kan ske, uddyber Valencia- spilleren.

En god dreng

Også Martin Braithwait­e udtrykker sin sympati for Kevin Conboy.

Braithwait­e var så småt ved at spille sig på landsholde­t, mens Conboy også var inde i varmen for Danmark.

– Selvfølgel­ig er jeg ked af det, der er sket. Kevin er en god dreng, så jeg er ked af det på hans og familiens vegne. Man vil gerne forsørge sin familie og skabe en økonomiske balance, så man ikke er presset efter sin karriere, siger Leganés- spilleren.

Braithwait­e og resten af det danske landshold skal lørdag spille en uhyre vigtig EM- kvalifikat­ionskamp, når de tager imod Schweiz.

 ?? FOTO: ERNST VAN NORDE ?? Kevin Conboys svindelsag har vakt stor bedrøvelse i landsholds­truppen, hvor der er stor opbakning til den hårdt ramte Superliga- profil.
FOTO: ERNST VAN NORDE Kevin Conboys svindelsag har vakt stor bedrøvelse i landsholds­truppen, hvor der er stor opbakning til den hårdt ramte Superliga- profil.
 ?? FOTO: LISELOTTE SABROE/ RITZAU SCANPIX ?? – Det er helt forfærdeli­gt. Jeg håber af hele mit hjerte, at han kommer ovenpå igen, siger en bevæget Lasse Schöne.
FOTO: LISELOTTE SABROE/ RITZAU SCANPIX – Det er helt forfærdeli­gt. Jeg håber af hele mit hjerte, at han kommer ovenpå igen, siger en bevæget Lasse Schöne.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark